Megmutassam a rajzomat akkor is, ha nem remekmű?
"Sosem lesz tökéletes amit csinálsz mindig lesz hová fejlődni :)"
Na hát ez az, ami engem elkeserít.
És annak mi értelme, hogy egyből "tökéletes" az, amit alkotsz? Abból hol a művészet, a tanulás, a kitartás, a sikerélmény?
Elég csak mások dicsérő szavai? Nem lenne unalmas? Mindenki csak dicsérne, de te csak azt éreznéd, hogy semmit nem tettél érte.
" Csak a hibákkal foglalkoztok, tehát semmi jó nincs benne. Mi értelme egyáltalán próbálkoznom? "
Ha szerinted semmi jó nincs a rajzolásban, ha csak nem ér pozitív interakció, szerintem ne is rajzolj. Tök fölösleges ilyen szemlélet móddal.
"Javítsam ki? Kezdem újra? Gyakoroljam még évekig és szenvedjek?"
Igen. Ilyen ez. Kijavítod, újrakezded, addig küzdesz amíg meg nem vagy vele elégedve. Nem egyszerű, bármennyire is tűnik annak. Évekig szenvedni?? Ha az egész szenvedés neked, szerintem ne erőltesd.
Keress valami mást, amiben könnyen elérsz eredményeket és úgy is megdicsérnek, hogy nulla energiát fektettél bele.
19.es voltam.
"Keress valami mást, amiben könnyen elérsz eredményeket és úgy is megdicsérnek, hogy nulla energiát fektettél bele."
Nem érted, mi?
Nekem tetszenek a rajzaim, akkor másoknak miért nem?
Amelyik meg szerintem elmegy az meg jó kritikákat kap.
Lehet, hogy valamihez van némi tehetségem és azzal kellene foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!