Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Gyöngyhajú lány című remekmű...

A Gyöngyhajú lány című remekmű végére mi a magyarázat?

Figyelt kérdés
A legszebb és talán legismertebb magyar dal végén a szerintem oda nem illő artikurálatlan üvöltözésre gondolok. Van erre valami hiteles magyarázat?
2021. dec. 15. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
?????
2021. dec. 15. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Na, ezt én se értettem soha. Egészen addig a részig szeretem a dalt. :D
2021. dec. 15. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Húzzák a gyöngyhaját.
2021. dec. 15. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért a Child in Timeban miért van olyan üvöltözés?

Mert stílus elem és így fejezik ki az érzelmeiket…

A gyöngyhajú lány, egyébként szvsz giccses és túlértékelt, de az üvöltözéssel pont nincs gond.

2021. dec. 16. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Az akkori rockzenékben gyakori az ilyesmi. Amúgy tudja valaki, hogy ki csinálja? :)
2021. dec. 16. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egész az elejétől a végéi egy giccses borzalom. Az üvöltözés meg amiatt van mert a külföldi sztárok akiket koppintottak ugyanezt csinálták.
2021. dec. 16. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszer valamit hallottam erről a retró rádióban az egyik reggel, pár hónapja... Asszem nem volt szándékos, de végül bent maradt. Sajnos annyira nem érdekelt, és nem jegyeztem meg, pontosan hogy is volt.
2021. dec. 16. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!