Miről szól ez a dal? Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra).
#1. Inkább saját véleményt szeretnék olvasni, de fordítás is jó lesz.
#2. Köszi!
Bár azt kifejezetten érdekel, hogy a cím mit jelent pontosan.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy a felfestett mintázatnak mi a jelentése.
A férfi nem akart szakítani, úgy gondolta, hogy összeillenek, de ha már így van, legalább ne tegyenek úgy, mintha semmi közük sem lett volna egymáshoz. A nő viszont úgy érzi és úgy érezte a kapcsolat alatt is, hogy folyamatosan átverték és ezért tudni sem akar a férfiról (a "maradjunk azért barátok" amolyan lekoptatós szöveg).
A klip.
Nekem valami olyasmi jár az eszemben, hogy a srác a kapcsolatban lehetett valaki, ezt jelképezi, hogy a bőre fokozatosan színeződött a környezet mintázatára, miután szakítottak, a lány pedig újra egyéniség lehetett, miután szétváltak, tehát a testéről a mintázat eltűnt.
Jelenthet olyasmit is, hogy a lány számára a srác egy lett a tömegből (nem akart tőle semmit, túl akart lépni a dolgon), a lány viszont éppen hogy kiemelkedik a tömegből a srác számára, mert rájött, hogy mit veszített.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!