Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Légyszíves mondanátok jó...

Légyszíves mondanátok jó számokat a Jefferson Airplane-től a Somebody to love és a White rabbit-en kívül?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból van olyan a korosztályomból aki ilyen zenéket halgat?

19/F

2020. jún. 7. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Volunteers, Won't you try, Today és a Surrealistic Pillow album úgy ahogy van :-)

39/F

2020. jún. 8. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen még akad néhány egyén, aki rongyosra hallgatja a '60 -as évekbeli, bazi befolyásos bandáit, így például az Airplanet is. Van egy csomó szám, amit én nagyon bírok Tőlük, de ezeknek a stílusa változatosabb. Van, ami popposabb, és van, ami bluesosabb, de igazándiból mindegy is, a lényeg az, hogy a létező legnagyobb átéléssel hallgasd ezeket a korszakalkotó dalokat! :D

Tobacco Road, She Has Funny Cars, High Flying Bird, Volunteers, Lather (piszok beteg, de ha jól megfigyeled a szöveget, iszonyatosan nagy konklúzió van benne), Crown of Creation, The House at Pooneil Corners, Star Track, The Ballad of you and me and Pooneil, Young Girl Sunday Blues, meg ilyenek.

19/F

2020. jún. 8. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szoktam hallgatni, de ismerem őket
2021. okt. 5. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és 16/f vagyok!
2021. okt. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!