Vannak itt 15 és 20 év közötti emberek, akik szeretik a hatvanas hetvenes évek rock zenéit?
Az ismerősi körömben elég sokan hallgatunk ilyeneket, hál isten.
Gondolok Pink Floydra, Led Zeppelinre, Beatles-re és egyéb pszihedelikus, progresszív csemegékre azon időkből. Nálam már szinte fanatizmus, ami ezek iránt kialakult.
Kíváncsi vagyok, hogy ezen az oldalon akadnak még-e ilyen emberek. Írjátok a kedvenceiteket, had örüljön csak a belem a jó ízléseteknek.
17F
Jelen.
Ray Charles, Elvis Presley, Beatles, Queen és Modern Talking, bár az későbbi.
15/L
vannak
led zeppelin
king crimson
16f
Fő a változatosság. Kövezzen meg mindenki, vagy mondjátok rám hogy nem vagyok rocker, lecsinálom: én Lady Gagával is ki vagyok békülve, és akár tecktonikot is képes vagyok hallgatni.
Bár ha már elektrónikus sokkal inkább az acid zenék jönnek be, a fene az én drogos fantáziámat :D
Persze a legnagyobb elismerésem még mindig a régieké.
írok neked pár előadót, vegyesen: régiek és újak (kiaszottsokathanembaj), amit ha gondolsz, hallgass meg, lehet hogy tetszik néhány.
Morgan Delt (Régi zenéket idézi nekem holott rohadt új)
Tito & tarantula (Alkonyattól pirkadatigból, igen)
Lou Reed
Of monsters and men
MGMT
Temples
The Shins
Melody's Echo chamber
The Tallest man on Earth
Tame Impala
Black Angels
Radio Moscow
Mogwai
Bombay Bicycle Club
Middlemist Red (magyarok)
King Crimson
Radiohead
Shpongle
Esti Kornél
Black Keys
Arctic Monkeys
Dire Straits
Tycho
The Stones Roses
The Smiths
Kyuss
Fu Manchu
Sweet Smoke
Travis
The Sacred Mushroom
Liquid Sound Company
Fidlar
The xx
Mount Kimbie
Blockhead
Moby
Cage the Elephant
Foals
Two Door Cinema Club
2:54
Foster the People
Röyksopp
Twentees (magyarok, nem futottak be, de lenyűgöz a profizmusuk)
Angertea (Dettó)
Bareback Tittysquad
Sublime
Hiperkarma
Graham Coxon (a Blur-ből)
Midi Miliz
Al Green.
Tudom offoltam, mert nem igazán a hatvanas évek zenéi ezek. De ugye fő a változatosság, mint mondtam :D
Egy újabb...:)
Led Zeppelin, Deep Purple, The Beatles, The Kinks, The Who, The Doors, Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Yardbirds, Creedence Clearwater Revival, Thin Lizzy,Lynyrd Skynyrd, Ram Jam, Kansas, T.Rex, Slade, Alice Cooper...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!