Megmutassam a rajzomat akkor is, ha nem remekmű?
Eltekintve attól, hogy remekmű-e vagy sem. Miért pont ide, vagyis erre az oldalra kell kirakni, ha megkérdezhetem?
Puszta kíváncsiságból.
Az ilyen tartalmakat elsősorban instán, illetve ehhez hasonló helyeken szokás közzé tenni, legalábbis szerintem.
Illetve kik várnak tőled állejtős, tökéletes remekművet?
Nem teljesen világosak számomra, amiket írtál.
Fejtsd ki bővebben.
Vagy küldd el privátban a képet, ha gondolod. Én egész biztos, hogy ne mfogom kritizálni, mert nem vagyok egy nagy hozzáértő. Legalábbis negatív kritikával nem fogom illetni.
2-es
Miért nem? Mi lesz, ha megmutatod? Nem halsz bele, megígérem.
És nem fogom kifázni.
3-as vagyok
Arra szeretnélek kérni, hogy ne a mi véleményünk alapján döntsd el, hogy jelentkezel-e vagy sem.
Én sem vagyok hozzáértő, ha azt mondom a rajzodra, hogy rossz, az nem jelenti azt, hogy tényleg rossz, ha pedig azt mondom, hogy jó, bizony az sem jelenti azt, hogy jó a rajzod.
Persze előfordulhat, hogy akad itt olyan is, aki jobban ért a témához, de én személy szerint nem mondhatom el ezt magamról.
Szóval küldd el nyugodtan, ha gondolod, de ne alapozz az én véleményemre.
Elmondható a valódi művészekre, akik már meghaltak és maradandót alkottak, hogy pl x festőnek x képe "remekmü", úgy igazán.
A te alkotásod sem remekmű. Egelől megnyugodhatsz.
De el kell kezdeni és jónak lenni, fejlődni.
Ha meg nem megy, elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!