Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Megmutassam a rajzomat akkor...

Megmutassam a rajzomat akkor is, ha nem remekmű?

Figyelt kérdés
Nem merem már erre az oldalra kirakni képet. Mindenki valami állejtős remekművet vár, tökéleteset, aztán meg írják, hogy "hát ez nem remekmű". Az életkedvem is elmegy a kritikáktól meg a bántó megjegyzésektől.

2022. aug. 2. 20:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Jelentkezz elektronikus ábrázolásra, de nulla tudással bem fognak felvenni, minden rajziskola, még a fizetős magán okj is megkövetel egy minimális szerkezeti, tónusú, tér rajztudást. Ne hidd, hogy majd három évig csak digitáblán fogsz rajzolni, rengeteg hagyományos művészeti órád lesz
2022. aug. 6. 18:12
 12/29 A kérdező kommentje:
Már megint Te vagy az?
2022. aug. 6. 18:17
 13/29 A kérdező kommentje:
Az írásaidtól elmegy az életkedvem is, akkor is, ha igazad van.
2022. aug. 6. 18:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon, hogy te? Igen, én például elektronikus ábrázolásra jártam, tapasztalatból írokm
2022. aug. 6. 18:19
 15/29 A kérdező kommentje:
Csodálom. Azt hittem csak a távolból nézted.
2022. aug. 6. 18:24
 16/29 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező te nagyon gáz vagy.
2022. aug. 6. 18:43
 17/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, a fejedben minden oké?
2022. aug. 6. 21:17
 18/29 A kérdező kommentje:
Nézd meg a legújabb rajzaimat deviarton! Légyszíves tipord a sárga földbe! Csak és kizárólag a hibákról írj!
2022. aug. 8. 17:43
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Olyannak mutasd meg aki ért hozzá. Az építő jellegű kritikát fogadd meg. Valahol mindenkinek el kell kezdenie, elsőnek senkinek sem remekmű az alkotása. Pont ez a szép az egészben, hogy látszik, az ember mennyit fejlődött és mennyi időt belefektetett. Sosem lesz tökéletes amit csinálsz mindig lesz hová fejlődni :)

Ha nem tudod a kritikát befogadni, (és ezáltal megvonod magadtól, hogy fejlődni tudj) inkább jelentkezz másra.

2022. aug. 8. 21:28
 20/29 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell elkeseredni a negatív kritikáktól, mindenki így kezdi a rajzolást. Ha valaki negatív kritikával illeti a rajzodat amit te jónak látsz, azt nem cseszegetésből csinálja, hanem azért mert látja a hibákat amiket te nem. Mikor elkezdtem a rajzolást nekem is voltak olyan rajzaim amire azt mondtam hogy remekmű, visszanézve mosrani tudással, millió sebből vérzik. Az építő jellegű kritikákat érdemes elolvasni és tanúlni belőlük.
2022. aug. 10. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!