Mi alapján döntsem el, hogy járjak-e rajz iskolába? 31
Nem rajzolok nagyon jól. De nem tudom pontosan mi a célom. Lehet csak arra vágyok, hogy ne nevessék ki a rajzaimat. Nem hiszem el hogy ennyi év alatt nem rajzolok legalább átlagos szinten, mert legalább 5 éves korom óta rajzolgatok. Még mindig furcsa, hogy nem azt nézik, hogy mennyire realisztikus. De a fotorealizmus nekem sokszor nem tetszik.
Néha nem is tudom, hogy akarom-e. Lehet hogy el is menne a kedvem, ha kockákat kéne gyakorolni 1,5 évig. Aztán meg random tárgyakat, ruhát.
Most csak akkor tudom megrajzolni jól ha rárakom a papirt kopirozom vagy kockás füzetbe rajzolok.
Meg.. nekem nem ugyanaz tetszik mint másoknak, az érdeklődésem is más. Pl. az autók nem érdekelnek, úgyhogy csak akkor rajzolok autót ha az a feladat. Szóval nem tudom.
Attól függ mik a kötelező tárgyak és mi kell az elvégzéséhez.
Vannak ilyen beadandó feladatok is, vagy csak órai munka alapján értékelnek? Kapunk jegyeket is?😀 Ezt se tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!