Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi alapján döntsem el, hogy...

Mi alapján döntsem el, hogy járjak-e rajz iskolába? 31

Figyelt kérdés

Nem rajzolok nagyon jól. De nem tudom pontosan mi a célom. Lehet csak arra vágyok, hogy ne nevessék ki a rajzaimat. Nem hiszem el hogy ennyi év alatt nem rajzolok legalább átlagos szinten, mert legalább 5 éves korom óta rajzolgatok. Még mindig furcsa, hogy nem azt nézik, hogy mennyire realisztikus. De a fotorealizmus nekem sokszor nem tetszik.

Néha nem is tudom, hogy akarom-e. Lehet hogy el is menne a kedvem, ha kockákat kéne gyakorolni 1,5 évig. Aztán meg random tárgyakat, ruhát.

Most csak akkor tudom megrajzolni jól ha rárakom a papirt kopirozom vagy kockás füzetbe rajzolok.

Meg.. nekem nem ugyanaz tetszik mint másoknak, az érdeklődésem is más. Pl. az autók nem érdekelnek, úgyhogy csak akkor rajzolok autót ha az a feladat. Szóval nem tudom.

2021. máj. 18. 22:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Attól függ mik a kötelező tárgyak és mi kell az elvégzéséhez.

Vannak ilyen beadandó feladatok is, vagy csak órai munka alapján értékelnek? Kapunk jegyeket is?😀 Ezt se tudom.

2021. máj. 19. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdezd meg tőlük, ha nincs a honlapjukon részletes ismertetés, de lehet, hogy csak nem kerested. A jegy miért érdekel, ezt csak hobbiból csinálnád, nem ad képesítést, tehát nincs számonkérés.
2021. máj. 19. 17:57
 13/18 A kérdező kommentje:
De záróvizsga mindig van, nem?
2021. máj. 19. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

okj-s iskolákban, BA kpzésben van záróvizsga és félévi vizsgák. Rajziskolában, rajztanfolyamon, workshopon nincs. Csak ne a jobbagyféltekés hülyeséget válaszd, mert az pont nem fog megtanítani rajzolni.

Itt van ez például: [link]

[link]

2021. máj. 19. 18:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm:)
2021. máj. 19. 18:45
 16/18 A kérdező kommentje:
De valamitől tartok talán csak a véleményektől (az hogy egyáltalán jelentkezek) meg hogy nem fogok vele munkát találni.
2021. máj. 27. 15:50
 17/18 anonim ***** válasza:
A véleményeken túl kell lendülni, akármit csinálsz, mindig lesznek olyanok, akik megmondják a véleményüket. Ha meg a tanár mondja meg a véleményét, azt nem rossz szándékkal teszi. Mindenki mást szrd le.
2021. máj. 27. 18:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Most akkor dolgozni akarsz vele, szakképzettséget szerezni? Hát az nem hobbi, az nem "rajziskola". Hobbiiskolával nem tudsz elhelyezkedni. Ha felnőttképzésben akarsz valami alkalmazott grafikusságot tanulni, ott nyilván vannak vizsgák és tantervi követelmények. Az egy tök más tészta.
2021. máj. 27. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!