Milyen ez a rajz? Kritikát kérek!
"A tónus lényege az lenne, hogy kiemelje a formákat."
Értem elég sík. Szerintem jobb fotót kellett volna csinálni. A kép jobb fele tiszta fehér. Kicsit a fantáziámra hagyatkoztam, a kézfejből csak a feje látszott.
Értem, hogy nem a tónusozás, de miért emeljem ki még jobban?
"Egy kezdő műve, aki *szik referenciat használni, mert "sajnos az arányokat is érti".
Csak egy ffej ír ilyet. Ha nem tudsz normális stílusban válaszolni, akkor nem kell írni.
Ha meg tanácsot akarsz írni, akkor azt írj.
Remélem világos voltam.
Kérdező, kritikát kértél, kritikát kaptál. Hol itt a gond?
És én kedves voltam, emberként kezeltelek, és rosszul esett, hogy ilyen undorító módon bírsz reagálni.
Ez: Egy kezdő műve, aki *szik referenciat használni, mert "sajnos az arányokat is érti
Úgy csináltál mintha pontosan idéztél volna tőlem. Beállítasz úgy mintha csak önfejű lennék vagy nem tudom.
Egyetlen dolgot nem értek: Miért akarod, hogy minél térbelibb legyen?? (amit tónusozással lehet elérni).
Arrogáns vagy.
A rajzról, lehet puszta vonalrajz is jó és térbeli, a tiéden viszont ott a sovány térbeliségi próbálkozás. Mivel nem derül ki, mi a célod vizuálisan, így azt tippelem, mit akarsz elérni.
Használj referenciát, az nem eredendő bűn, hanem mankó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!