Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen ez a rajz? Kritikát kérek!

Milyen ez a rajz? Kritikát kérek!

Figyelt kérdés
www.deviantart.com/getron/art/Arabian-Executioner-879800304

2021. máj. 17. 19:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"A tónus lényege az lenne, hogy kiemelje a formákat."

Értem elég sík. Szerintem jobb fotót kellett volna csinálni. A kép jobb fele tiszta fehér. Kicsit a fantáziámra hagyatkoztam, a kézfejből csak a feje látszott.

Értem, hogy nem a tónusozás, de miért emeljem ki még jobban?

2021. máj. 18. 15:51
 12/25 A kérdező kommentje:

"Egy kezdő műve, aki *szik referenciat használni, mert "sajnos az arányokat is érti".

Csak egy ffej ír ilyet. Ha nem tudsz normális stílusban válaszolni, akkor nem kell írni.

Ha meg tanácsot akarsz írni, akkor azt írj.

Remélem világos voltam.

2021. máj. 18. 16:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocs, de már itt néhányunknak elege van a kérdéseidből meg az értetlenségedből, ne csodálkozz, ha valaki elveszíti a türelmét.
2021. máj. 18. 16:11
 14/25 A kérdező kommentje:
Egy ilyen ffej vesztette el a türelmét? Hát tehet egy szívességet.
2021. máj. 18. 16:14
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, kritikát kértél, kritikát kaptál. Hol itt a gond?

És én kedves voltam, emberként kezeltelek, és rosszul esett, hogy ilyen undorító módon bírsz reagálni.

2021. máj. 18. 17:39
 16/25 A kérdező kommentje:

Ez: Egy kezdő műve, aki *szik referenciat használni, mert "sajnos az arányokat is érti

Úgy csináltál mintha pontosan idéztél volna tőlem. Beállítasz úgy mintha csak önfejű lennék vagy nem tudom.

Egyetlen dolgot nem értek: Miért akarod, hogy minél térbelibb legyen?? (amit tónusozással lehet elérni).

2021. máj. 18. 17:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Arrogáns vagy.

A rajzról, lehet puszta vonalrajz is jó és térbeli, a tiéden viszont ott a sovány térbeliségi próbálkozás. Mivel nem derül ki, mi a célod vizuálisan, így azt tippelem, mit akarsz elérni.

Használj referenciát, az nem eredendő bűn, hanem mankó.

2021. máj. 18. 18:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Azt hittem egyértelmű hogy referenciaképről rajzoltam.
2021. máj. 18. 18:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Látod,nem az. Ha például az, amit használsz, hiányos, vagy olyan a szög, hogy valami nem látszik, mert mondjuk takarasban van, vegyél elő egy másik képet, és nézd meg ott! Erről hiányoznak a kezek,keress olyat, ahol vannak, nem kell feltétlenül bárdnak lennie,lehet barmilyen nyeles szerszám is
2021. máj. 18. 18:23
 20/25 A kérdező kommentje:
Azt hittétek elképzeltem az egész képet?
2021. máj. 18. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!