Milyen ez a rajz? Kritikát kérek!
Figyelt kérdés
www.deviantart.com/getron/art/Arabian-Executioner-8798003042021. máj. 17. 19:30
2/25 anonim válasza:
Egész jó, de a méretarányokra jobban kellett volna figyelnie a ''művésznek''.
4/25 anonim válasza:
#2 vagyok. Hozzáteszem én egy pálcaembert sem tudok lerajzolni, szóval nekem ez már magas fok :D, de mindjárt jön egy hozzáértő, és leoltja mint a szart figyeld meg. :D
5/25 A kérdező kommentje:
Ahol kezdetleges az nem volt rajta fényképen. Jó hogy kicsit gyakoroltam az arcot.
A legnagyobb nehézség a tónusozás volt ahol egyszerre sötét és vetett árnyék is van.
2021. máj. 17. 19:48
6/25 anonim válasza:
Ez nincsen tónusozva, max egy vázlatnak megy el. De köszönjünk a 10 milliomodik kérdésedet, és most már a 3. deviantart profilodat is láthattuk, szuper.
7/25 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem.
2021. máj. 17. 20:08
8/25 A kérdező kommentje:
Egy 10-es skálán hanyasra értékelnétek? Lehet úgy is hogy arányok, vonalkezelés, tónusozás, anatómia...
2021. máj. 17. 22:33
10/25 anonim válasza:
2
Még mindig nem jó, és nem érted. Ez egy piszok nehéz szemszög, anatómialag pontatlan (akkor is, ha van saját rajzstílusod), hol vannak a kézfejei? A tónus lényege az lenne, hogy kiemelje a formákat. Ez sík. Egy kezdő műve, aki *szik referenciat használni, mert "sajnos az arányokat is érti". Nem jobb, mint a többi rajzod, pozitívum, hogy nem is rosszabb. Az erős körvonal nem tett neki jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!