Itt van egy verscsíra. Árasszatok el a gondolataitokkal, mind tartalmilag, mind verstanilag. Légyszíves?
Itt van egy versszak. Már hónapok óta nem tudok tovább jutni ennél a négy sornál. Megírni én fogom, de hátha tudtok mondani valamit, bármit, ami ráébreszt a következő lépésre.
"Istenem, én nagyon szeretlek,
szívemmel hozlak mindenhova.
Lépteim mégsem Feléd visznek,
mert nem büntettél engem soha."
előre is köszönöm
W.A. (Isten kegyelméből való ember)
#19-20
Köszönöm a kérdést. Ez egy apa-fiú viszony lényegében, legalább is annak kéne lennie, mivel apám külön élt, így Istenre tudtam csak felnézni. Namármost, mit várunk egy apától? Azt, hogy megtanítson mindenre. Végső soron: élni. Anyám mindig is szelíd volt, puhány lettem, belekényelmesedtem a szokásaimba. Istennek az lett volna a feladata, hogy mivel feltételeztem (persze még most is hiszem) hogy létezik, megbüntet, élni tanít, mutatja a helyes utat. De mindig csak szeretett, távolról. Sosem büntet. Ezért távolodom tőle.
Őszinte válasz, köszönet érte! Már jobban értem. Nincs ugyan költői vénám, de hívőként és emberként tudok hozzászólni.
Akkor ez a vers az apa(Atya) keresésed történetébe enged bepillantást.
Szép gondolat lenne, ha esetleg eljutnál oda és kibontanád, hogy keresésed közepette megbékélsz apáddal is.
Valóban nagyon szép lenne <3
Mert nem büntettél
Eltávolodám Tőled
A pofon hangja
Még ha fájna is
Téged szeretlek bután
De lépteim óvatosak
Because you weren't
Punished me
I Moved Away From You
The Sound of a Slap
Even If It Hurt me
I Love You Stupidity
But My Steps Are Careful
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!