Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Itt van egy verscsíra. Árassza...

Itt van egy verscsíra. Árasszatok el a gondolataitokkal, mind tartalmilag, mind verstanilag. Légyszíves?

Figyelt kérdés

Itt van egy versszak. Már hónapok óta nem tudok tovább jutni ennél a négy sornál. Megírni én fogom, de hátha tudtok mondani valamit, bármit, ami ráébreszt a következő lépésre.

"Istenem, én nagyon szeretlek,

szívemmel hozlak mindenhova.

Lépteim mégsem Feléd visznek,

mert nem büntettél engem soha."

előre is köszönöm

W.A. (Isten kegyelméből való ember)

2021. márc. 4. 16:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
eltékozolt fiúgyermek...
2021. márc. 6. 21:44
 22/25 A kérdező kommentje:

#19-20

Köszönöm a kérdést. Ez egy apa-fiú viszony lényegében, legalább is annak kéne lennie, mivel apám külön élt, így Istenre tudtam csak felnézni. Namármost, mit várunk egy apától? Azt, hogy megtanítson mindenre. Végső soron: élni. Anyám mindig is szelíd volt, puhány lettem, belekényelmesedtem a szokásaimba. Istennek az lett volna a feladata, hogy mivel feltételeztem (persze még most is hiszem) hogy létezik, megbüntet, élni tanít, mutatja a helyes utat. De mindig csak szeretett, távolról. Sosem büntet. Ezért távolodom tőle.

2021. márc. 7. 08:20
 23/25 ...Laci ***** válasza:
100%

Őszinte válasz, köszönet érte! Már jobban értem. Nincs ugyan költői vénám, de hívőként és emberként tudok hozzászólni.

Akkor ez a vers az apa(Atya) keresésed történetébe enged bepillantást.

Szép gondolat lenne, ha esetleg eljutnál oda és kibontanád, hogy keresésed közepette megbékélsz apáddal is.

2021. márc. 7. 08:52
 24/25 A kérdező kommentje:

Valóban nagyon szép lenne <3

2021. márc. 7. 09:09
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem büntettél

Eltávolodám Tőled

A pofon hangja

Még ha fájna is

Téged szeretlek bután

De lépteim óvatosak

Because you weren't

Punished me

I Moved Away From You

The Sound of a Slap

Even If It Hurt me

I Love You Stupidity

But My Steps Are Careful

2021. márc. 8. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!