Melyik lehet ez a film?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt láttam ezt a filmet, de valahogy nem jut az eszembe a címe. Valószínűleg 2005-15 között rendezték, egy olyan kaliberű férfi a főszereplője, mint nagyjából Matt Damon. Az egész film egy hatalmas makettben játszódik, amelyet a férfi rendezett be (emlékezetem szerint), és az ott élő színészek minden apró cselekedét is a férfi határozta meg. Nem szereti, ha bárki is kiesik a szerepéből. Ez a makett kvázi egy teljes városnak feleltethető meg, ha jól emlékszem, tehát házak, utcák és boltok is vannak benne.
Remélem van olyan, aki tud nekem ebben a filmben segíteni. Köszönöm!
2021. jan. 5. 11:42
1/3 anonim válasza:
Nem láttam, így lehet, hogy nem ez az, már csak azért is, mert 2018-as, de:
Isten hozott Marwenben (Welcome to Marwen) Steve Carell föszerepléséval?
2/3 anonim válasza:
Véletlenül nem a Truman Show, Jim Carrey? Igaz, ott nem a főszereplő határozott.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, de idokozben sikerult megtalalnom amit kerestem: Synecdoche, New York. Seymour Hoffman foszereplesevel.
2021. jan. 5. 19:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!