Milyen a "szabad-versem"mit szóltok hozzá?!? mindenféle kritikát szívesen várok(indoklással!)?!? köszönöm!?
Figyelt kérdés
Látlak Téged s nem vagy velem-a lelkem darabokban szétesve
a Lány szele terel engem-beleesve elleledzve,szomorszemű Gyönyörasszony
mondd miért nem ízlelhetem ízed?!-a Végzettel egyezkedve,az beszél velem
a csókja a harmatja az íze a szíve-ékezet lehet az I-re s végez velem...
Bájasszony hát mikor teremsz-íly jó kedvem lehet,s Te szerezted ezt,neked köszönhetem-s az Orrszőr is ferde,nyelem az egrest... s a jegyzetben az eggyes,sok Ön nekem a szoknya a peder-úgy érezném úgyse kellek!
szomjazom-oltsa!
kedvtelen-vígasztaljon! Ön Éberség Világfejedelme lázadó asszony...-ösztövéren,csendben,csókjára lehellet-s Ön nekem-mint kelme a tesre!
Úgy kell nekem!!!-(elvéreztem)elvesztem
2020. okt. 7. 20:55
11/12 A kérdező kommentje:
Amúgy az én iromanyom csak irodalmi közegbe helyezett szerelmes párbeszéd/onvallomas
2020. okt. 11. 21:08
12/12 anonim válasza:
Szerintem erthetetlen es felfoghatatlan de lehet en vagyok az alul iskolazott 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!