Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan tudnék könyvet írni és...

Hogyan tudnék könyvet írni és ki is adatni név nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretnék könyvet írni, sok témában leírnám a gondolataim, de nem vállalnám hozzá a nevem. Egyrészt, mert fiatal vagyok még, másrészt nem pályázom arra hogy felismerjenek ismerőseim vagy, hogy interneten le legyen írva a nevem pl. Wikipédián vagy akármilyen oldalon. Meg lehet oldani? Mit tegyek, hogy ki is adják?

2020. jún. 16. 21:23
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
De ez akkor sem igazságos így. Én egy anonim szeretnék lenni, mert nem vállalom fel a nevem és még nem is állok rá késszen, de nem szeretném ha máshoz kapcsolnák az írásaim. Azt akarom, hogy teljesen névtelen és beazonoíthatatlan legyen.
2020. jún. 17. 13:58
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
találj ki alteregót-álnevet/lásd Rejtő Jenő P howardként alotottz fülig jym főszereplésével!nézz utána alkoss.görgesd a szavakat alkoss nehéz de brlejössz-nézd meg az állneveket!!
2020. jún. 17. 14:01
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
Vkinek ártani akarsz netán vele?!? netán bemocskolni hírnevét-szégyenbehozni?!?miért rejtegeted amit tenni akarsz-ezt fogalmazd meg magadnak!!fontos By Szokratész
2020. jún. 17. 14:03
 14/31 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem akarom hogy lássák a nevem, másodszor pedig mint írtam filozófiai és elvont írásaim vannak.
2020. jún. 17. 14:12
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

minden írásnak megvan a maga haszna valahol ha azzal nem sérted meg embertársad nem törsz birtokára-nem becsmérled-nem juttatod bajba-sztem az írás alapból jó-és még közönséget is lehet szerezni-

sztem Dan Brown is álnév alatt ír!

2020. jún. 17. 14:22
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
sőt csodás alkotások születhetnek-gondolkodj el rajta-és az legyen a kezed munkája-fáradtsága
2020. jún. 17. 14:24
 17/31 anonim ***** válasza:

Ha nyomtatva akarod megjelentetni, akkor minimum a könyvkiadónak úgyis el kell árulnod, hogy ki vagy, hiszen szerződést kell kötnöd velük - és akkor már kiderülhet mások számára is...

Ha teljesen névtelenül akarod, akkor inkább írj blogot.

Egyáltalán miért lenne fontos, hogy nyomtatásban is megjelenjen?

2020. jún. 17. 14:32
 18/31 A kérdező kommentje:
Hasonló mű, mint bármely filozófiai mű, azért és sokkal komolyabb, mint a blog.
2020. jún. 17. 14:42
 19/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastál még elég blogot...

A blog csak pont annyira komoly, amennyire komollyá teszed. Akár nagyon komollyá is teheted, ha nagyon komoly témáról írsz benne. A hozzászólásokat letilthatod, hogy tényleg olyan maradjon, mint egy könyv. És ha akarod, egyszerre töltöd fel rá a teljes szöveget, nem kell, hogy naponta írj hozzá még valamit. Annyi lenne a különbség, hogy így nem kellene a megjelenés előtt egy kisebb vagyont befektetned.

2020. jún. 17. 14:54
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

a tulajdon!

sose lesz a blog másé

nem teszed magadévá!!!

(ennyi aprócska különbség)

a könyv lehet házacskád lakója vendége jóbarát

2020. jún. 17. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!