Szeretnék könyvet írni. Melyik könyv író programot ajánljátok nekem?
Bármelyik szövegszerkesztő program megteszi!
A legjobb, ha általánosan elfogadott (Word) progit használsz, mert akkor azt a továbbiakban más is tudja kezelni.
Ha valaki lektorálta, szerkesztette és netán eljutsz a könyvkiadásig, akkor a nyomda úgy is olyan formába teszi át, amivel ők dolgoznak. Ez nem a te problémád!
Részedről egy a lényeg, jó könyvet írj! :-)
A kiadók le vannak sz@rv@, általában nem olvassák el a kéziratod, ha nem vagy celeb vagy befutott író.
Viszont ajánlom a VoiceNote II. beszédfelismerő programot. Belemondod a szöveget a mikrofonba, és a képernyőn megjelenik írásban, de érthetően kell beszélned.
Így már érthető hogy a fenébe tud 5-600 oldalt írni King vagy Grisham.
Feltételezve, hogy a Wordöt ismerted a kérdés megírása előtt is, szerintem nézz rá pl. erre: [link]
Szerintem legjobban akkor jársz, ha nem töltesz túl sok időt a program kereséssel, hanem elkezdesz írni, abban, amelyik leginkább kényelmes neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!