Hol tudok olyan Harry Potter könyvet venni ami NEM gyerekeknek való?
Mármint arra gondolsz, hogy olyan kiadást?
Csináltak nemrég valami gyönyörű kötésű, csillagászati áru kiadást. Nem tudom, mind a hét megvan-e már, én csak az első kettőt láttam. A súlya vagy 3 kiló, óriási a könyv, színes illusztrációkkal.
És azt hiszem, csak az angol verzió van meg így.
Na, az nem gyerekeknek való.
Azt hiszem, ez az: [link]
Itt az első három van meg díszdobozban.
Tudom, hogy ugyanaz a HP! Ki mondta, hogy nem tudom, hogy ugyanaz!?
Úgy értelmeztem a Kérdező (egyébként elég értelmetlenül megfogalmazott kérdését), hogy olyan kiadású könyvet keres, amit nem gyerekeknek terveztek arra, hogy olvassa ki ötvenszer, hajlítsa meg, dobja táskába, stb., hanem úgymond "díszkiadást", ami felnőtteknek, gyűjtőknek való.
Máshogy nincs értelme a kérdésnek, mivel csak nem gondolta komolyan, hogy egy regénynek két verziója van...
Jóisten, gyere le! :D Egyféle Harry Potter van, nincs felnőtteknek. Egy jól sikerült ifjúsági könyv, amit felnőttek is szívesen olvasnak. Kismillió ilyen ifjúsági könyv van, ami felnőttként is élvezhető.
Mondjuk aki szerint a HP nem gyerekeknek való, kíváncsi lennék, hogy az ő gyerekei mit olvasnak 12-14 évesen.... Leporelló könyveket arról, hogy mit mond a boci? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!