Milyen érzéseket váltanak ki belőled ezek a rajzok?
2010. júl. 22. 22:27
31/35 anonim válasza:
1inkább semmit a másik kettőn meg aranyos a kis figurád
32/35 anonim válasza:
Amikor meglátom őket rögtön azon eszelek mi lehet a történetük! Gondolkodást váltanak ki belőlem!Nagyon jók pont képregénybe illők!Ügyes vagy!
33/35 anonim válasza:
a rajztanárom azt vallja [és belénk is ezt tanította, így én is], hogy először a valóságot kell tudni leképezni, aztán jöhetnek az elvont dolgok. mikor egy absztraktabb rajzod "furcsán" néz ki, azt jelenti, hogy nem tudsz rajzolni [nem bántás, egyedül Leonardo tudott eddig].
L/18
vagy támadásnak veszed a válaszom, vagy elgondolkodsz.
34/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem:
Egyébként nem arra voltam kíváncsi, hogy szerintetek értek-e a rajzoláshoz, mert természetes, hogy az effajta firkálmányokból nem derül ki. (Sokan nem is értik, miért nem jutnak tovább felvételin, amikor nem portrékat vagy egészalakos rajzokat, hanem absztrakt izéket meg képregényfigurákat visznek.)
Én teljesen tisztában vagyok a dolgokkal.
2010. júl. 29. 20:56
35/35 anonim válasza:
A mostaniakat nem néztem, meg. De az alap 3.-at hogy a sokáig nézem, úgy érzem én magam is megőrülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!