Milyen érzéseket váltanak ki belőled ezek a rajzok?
Az első uralkodásó érzést vált ki belőlem
a 2. mintha kezdene megőrülni, a 2 határ között lebeg...
a 3.pedig olyat mintha, minden kavarogna a fejemben-túl sok a gondolat és összetömörülnek nem találok kiutat.-Valami ilyesmit. A 3.tetszik a legjobban.
Először is: azt jól sejtem, hogy ezek közt van vmi kapcsolat? (legalább is az első kettő közt biztosan, ugye?)
Nos, nekem az első nagyjából tetszik, bár a manga feeling nem annyira jön be. De a gyerek macija, meg a fal pl nagyon jó.
A második olyan jekyll és hyde-os, de nekem egyáltalán nem tetszik, sajnos...
A harmadik elég szürreális, sok minden van rajta... látom szeretsz szemet rajzolni :) nekem ez tetszett a legjobban, bár őszintén szólva bennem nem keltett világrengető érzésvihart... csak érdekesnek találom
1.) zavaró az is, ahogy a hapi fogja a gyerek vállát. Olyan képet vág a gyerek, mintha éppen elrabolták volna, felzaklató a kompozíció.
2.) ebben nem nagyon látok semmit, mintha nem nagyon lenne mögötte átgondolás. A nagyhajú haja lentre belóg, de jobbra nem. Furcsa, de csak annyit látok, hogy unatkoztál matekórán.
3.) Érdekes kuszaság. A legpozitívabb mind közül, bár itt néhol a vonalvezetés nagyon bizonytalan és befejezetlennek is hat a kép.
Hogy jön ide a matekóra? Csak egy darab papír, amin számok vannak, mert pillanatnyilag nem volt más kéznél. (mint egy lap, amire a römi eredményeket írtuk)
És továbbra is érzéseket várok!
Belolem félelem érzetet csalt ki, félre ne érts, nem rossz ez, mert valaki pl. azt szereti de én nem szívesen lennék egyedul egy sotét teremben ezzel a 3 képpel, de ez én vagyok, gyengék az idegeim.
Szerintem folytasd a rajzolás, még viheted valamire.
Nekem az első tetszik a legjobban, mert jó az árnyékolás és ez az éles átmenet a színek közt.
Szerintem az elsőn a nagyobb ember egy őrangyalt ábrázol, tehát megnyugtató kép.
Elárulod nekem, hogy konkrétan mit jelentenek a számok a másodikon, mert csak arra utaltál, hogy nem az a fontos, de mégsem vetted a fáradságot, hogy leírd pontosan, szóval mit is jelentenek a számok? Ez engem nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!