Semleges érzéseket váltanak ki belőlem a gyerekek?
Figyelt kérdés
29 vagyok. Semleges érzéseket váltanak ki belőlem a gyerekek. Szeretnék családot, boldog kapcsolatban vagyok, összeszorul a gyomrom, ha azokra nézek akinek nem lehet vagy nem akartak soha gyereket. valahogy azt érzem, hogy az enyémet imádnám.. de emiatt az érzés miatt félelmeim vannak. Mitől van ilyen fura érzésem a gyerekekkel kapcsolatban?2010. febr. 20. 15:35
1/6 anonim válasza:
azért, mert Neked még nincs! nyugodj meg, ettől még jó anya leszel :) ez csupán annyit jelent, hogy óvónéninek ne menj :)
2/6 anonim válasza:
Ha a sajátodat imádnád akkor mi a baj? Sokan mondják itt is hogy más gyerekét igazából nem szeretik annyira és nem is kell. Elég a sajátod. De gyereket szülni sem kötelező tehát csinálj mindent úgy ahogy neked jó. Ja és légyszi ne sajnáld azt aki nem akar gyereket. Ha rossz lenne neki ettől akkor nem élne így, legalábbis a legtöbbje és nem azokra gondolok akik félnek, vagy nincs kapcsolatuk vagy nem értek rá hanem akik ezt komoly döntésnek érzik és sokáig mérlegelték és végül döntöttek úgy hogy nekik nem kell. Szerintem tarstd tiszteletben más döntését. Nem kell hülyének nézni őket hogy olyat csinálnak ami nekik nem jó!
3/6 anonim válasza:
Én is 29 éves vagyok,és még soha nem éreztem,hogy most azonnal kell egy gyerek.Ugyanúgy érzek,ahogy Te.Nem zavarnak a gyerekek,szeretem őket.Van kisgyerekes barátnőm is,és olyan is akinek nem akar összejönni.Az egyikkel együtt örülök,a másikkal együtt sírok.De magamnak tényleg nem tudom egyenlőre elképzelni.Remélem,majd megváltozom.De ebben a szemét világban annyi minden szól a gyerekvállalás ellen,hogy pár évig még biztos nem lesz nálunk.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valahogy nem találom meg velük a közös hangot. Illetve nagyon nehezen, nem is volt kapcsolatom nagyon még gyerekekkel. De hogy nekem ne legyen, azt nem tudom elképzelni és kiborulnék, ha nem lehetne... 5 percenként változom, egyszer megőrülök, hogy mikor lesz már, pár perc múlva meg elbizonytalanodom. fura:)
2010. febr. 20. 15:51
5/6 anonim válasza:
Hasonlóképpen voltam. Amig nem lettem terhes, nem szültem, addig nem érdekeltek a gyerekek még a családban született babák sem. Megnéztem, aranyos... ennyi. Nem izgatott. De most meg... bárkit legyilkolnék érte, annyira imádom. Hogy bírtam eddig élni nélküle???
6/6 anonim válasza:
Sokunkkal így van, ahogy az utolsó válaszoló írta. Én se vagyok nagyon oda más gyerekeiért, annyira nem is tudok velük mit kezdeni. De az én 16 hónapos kisfiamért nagyon odavagyok, imádom. Hidd el, amint megszületik, ösztönből jön, hogy hogyan bánj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!