Megérzik a gyerekek, ha valaki várandós?
Én biztos vagyok benne, hogy nemcsak megérzik, de valami ösztönös, elemi szinten TUDJÁK.
A főnöknőm 8 hónapos kislánya sosem szeretett a kezemben lenni, de mióta "pocakos lettem", folyton nézi a hasam, mutogat rá, gügyög hozzá, és ha kézbe veszem, hamarabb megnyugszik, mint az anyjánál.
Azt is észrevettem, hogy ha például bevásárolni megyünk, sok kisgyerek, meg kisbaba nézegeti a hasam, olyan ámuló-féle tekintettel. Vagy pl. a villamoson.
Gondolkoztam, hogy feltegyek-e erről egy kérdést, csak féltem, nehogy hülyének nézzenek. :D
De örülök, hogy nem csak az én közelemben furcsák a gyerekek, mióta terhes vagyok. :)
25 hetes kismama
sziasztok:)
Biztos vagyok benne,hogy igen..
pici terhes voltam ,mikor az egyébként egyáltalán nem bújós, 3 éves keresztfiam többször is odajött hozzám és átkarolta a derekamat és a hasamhoz simult.
Nem csak egyszeri alkalom volt és pont ez jutott az eszembe nekem is,hogy vajon érzik e a másik gyermek létét.
Érdekes....és nagyon megható az ilyen megnyilvánulás:)
Minden jót mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!