Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérzik a gyerekek, ha...

Megérzik a gyerekek, ha valaki várandós?

Figyelt kérdés
5 napja késik, szédelgek, aluszékony vagyok. Most gondolkodom, hogy a múlt héten a 27 hónapos lényom azt mondta: anya, baba van a pocakodban, egy másik napon pedig megpuszilta a hasamat, amit sosem szokott...
2011. júl. 24. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még ott sem volt, de rokon-baba a hasamhoz simult, hogy ott a baba helye. Egy hónap múlva már ott is volt a baba tényleg. Most azt mondta, hogy kislány lesz :) Kíváncsi vagyok.
2011. júl. 24. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Volt régebben ilyen kérdés, de ezek a gyerekekkel kapcsolatos esetek abszolút a statisztikai hibahatáron belül vannak. Nem éreznek meg semmit csak láttak egy várandós nőt, vagy valami hasonló.
2011. júl. 24. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Én biztos vagyok benne, hogy nemcsak megérzik, de valami ösztönös, elemi szinten TUDJÁK.

A főnöknőm 8 hónapos kislánya sosem szeretett a kezemben lenni, de mióta "pocakos lettem", folyton nézi a hasam, mutogat rá, gügyög hozzá, és ha kézbe veszem, hamarabb megnyugszik, mint az anyjánál.

Azt is észrevettem, hogy ha például bevásárolni megyünk, sok kisgyerek, meg kisbaba nézegeti a hasam, olyan ámuló-féle tekintettel. Vagy pl. a villamoson.

Gondolkoztam, hogy feltegyek-e erről egy kérdést, csak féltem, nehogy hülyének nézzenek. :D

De örülök, hogy nem csak az én közelemben furcsák a gyerekek, mióta terhes vagyok. :)

25 hetes kismama

2011. júl. 24. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
lehet benne valami !!Nekem is volt ilyen esetem!!Dolgoztam és odaszaladt egy kislány hogy tudom e hogy baba van a hasamba?én csak néztem hogy honnan tudja ?!!Akkor voltam 5 hetes és senki se tudta hogy terhes vagyok!!Én hiszek benne!!Abban is hogy látják a szellemeket!!
2011. júl. 24. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
15 hónapos unokaöcsém nem csinált semmit.
2011. júl. 24. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát én még ugyan ilyenről nem hallottam, de 8 hetes terhes vagyok és van egy 16 hónapos lányom, aki kb 3 hete, nagyjából azóta amióta én is tudom, egyszerűen meg van zakkanva. Az angyali lánykából, egy kis fúria lett, akit le sem tudok vakarni magamról, mert állandóan vele kell foglalkoznom. Eszembe jutott, hgoy mi lesz ha megszületik a tesója, biztos féltékeny lesz, de lehet hogy már most az?!?!? Te jó ég, lehet, hogy már tudja?
2011. júl. 24. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:

sziasztok:)

Biztos vagyok benne,hogy igen..

pici terhes voltam ,mikor az egyébként egyáltalán nem bújós, 3 éves keresztfiam többször is odajött hozzám és átkarolta a derekamat és a hasamhoz simult.

Nem csak egyszeri alkalom volt és pont ez jutott az eszembe nekem is,hogy vajon érzik e a másik gyermek létét.

Érdekes....és nagyon megható az ilyen megnyilvánulás:)

Minden jót mindenkinek!!!

2011. júl. 24. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Engema 4 éves unokahugom rajzolt le babaával a pocakomban, mikor terhes lettem, de még nem mondtuk el senkinek, majd pár nap múlva közölte, hogy úgy megváltozott az arcom. Amikor az anyukája terhes lett a 3. babával, nagyon bújós lett, pedig sosem volt az. Szerintem simán megérzik.
2011. júl. 24. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Még csak a tesztek lettek pozitívak, a doki sem mondta tutira ultrahang alapján, de a 8 éves lányom megkérdezte, hogy kistesója lesz-e. Pedig nem mondtuk el senkinek, és mivel angolul beszélünk a férjemmel, amit ő nem ért, nem is tudhatta, hogy szóba került a dolog köztünk. Valahonnan tudta.
2011. júl. 25. 19:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Végül 10 napot késett, de megjött a mensi... Szóval ezúttal tévedett a kislányom. Lehet, hogy megérzik, de ez most nem jött be... Köszi a válaszokat!
2011. júl. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!