Szerintetek lenne vevő a rajzaimra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek rajzolni, mostanában egyre jobban megy.
Ilyen, és ehhez hasonló minőségű portrékat, vagy akármit lerajzolok. Megnyertem a "Pécs 2010 Európa kulturális fővárosa” és „Az orosz nyelv hete” alkalmából rendezett rajzversenyt, ezzel a darabbal:
Ezek több órás munka eredményei, 1 rajz kb 10-15 óra, A4es. Szóval utcán rendezvényeken nem tudnék összedobni egyet 1 órán belül:) Szerintetek kezdhetek valamit ezzel a hobbival? Ha igen, hol, hogyan? Bármilyen rajziskola kizárva, nem ebből szeretnék megélni.
Köszi a válaszokat előre is!
19L
2010. júl. 19. 14:23
22/32 A kérdező kommentje:
2010. júl. 22. 18:39
23/32 anonim válasza:
Nagyon szépen rajzolsz. Van egy olyan közösségi oldalszerűség, hoyg deviantart.com . Ide fellehet rakni a rajzokat, véleményt mondhatnak más emberek stb.
24/32 A kérdező kommentje:
köszönöm, fent vagyok =)
2010. júl. 22. 20:22
25/32 anonim válasza:
Valamilyen képet másolsz le midig, tehát folyamatosan ott van előtted az eredeti?
26/32 A kérdező kommentje:
Igen ott van előttem, fotókról rajzolok.
2010. júl. 23. 22:00
27/32 anonim válasza:
Én a helyedben egy könyvet adnék ki, amiben benne vannak a rajzaid, akár nagyobban, mint A4.
28/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet :) most portfóliót tervezek, ismerősök/bárki rendeléseiből
2010. júl. 23. 23:10
29/32 anonim válasza:
Deviant címedet megadnád? Nagyon kíváncsi lennék rá(d) :D
30/32 A kérdező kommentje:
2010. júl. 27. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!