Ha valamit 1 Ft-ért veszel aukciós oldalon és személyes átvétellel veszed át, akkor szokták pénzt adni vagy sem? Ha igen, mennyi ez az összeg? 10 Ft,100 Ft? Ha eladsz valamit és 1 Ft-ért kel el, jól esik-e, ha a vevő akar adni valami pénzt érte?
Egy forintért még csak előre lebeszélve vettem holmit, hogy az eladó megússza az aukciós oldal jutalékát, így természetesen annál többet fizettem az áruért.
Máskülönben ilyen esetben nem szoktak elkérni pénzt, vagy elállnak az eladástól (esetleg utólag megegyeztek egy más összegben).
Én már több 1 ft-os terméket elvittem ingyen, de volt olyan is, amikor adtam egy 100-ast és elfogadta az eladó, meg olyan is volt, amikor nyújtottam a pénzt, de mondta, hogy köszi nem.
Nekem is voltak 1 ft-os áruim, amik 1 ft-ért keltek el, általában akartak adni 5 ft-ot a vevők, de én is rögtön leintettem, hogy nem kell, köszi.
Olyan még szerencsére nem volt, hogy elkelt 1 ft-ért és nem volt hajlandó ennyiért odaadni az eladó - szerintem ha valaki 1 ft-ról rakja fel a cuccát, számoljon azzal, hogy akár ennyiért is fog elkelni és nem kötelezheti a vevőt ennél nagyobb összeg megfizetésére.
Az 1Ft-os dolgokat általában ingyen adták oda.
Azért szólhatna már valaki az aukciós oldalaknak, hogy már nincs 1Ft-os. Kicsit le vannak maradva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!