Szerintetek lenne vevő a rajzaimra?
Nagyon szeretek rajzolni, mostanában egyre jobban megy.
Ilyen, és ehhez hasonló minőségű portrékat, vagy akármit lerajzolok. Megnyertem a "Pécs 2010 Európa kulturális fővárosa” és „Az orosz nyelv hete” alkalmából rendezett rajzversenyt, ezzel a darabbal:
Ezek több órás munka eredményei, 1 rajz kb 10-15 óra, A4es. Szóval utcán rendezvényeken nem tudnék összedobni egyet 1 órán belül:) Szerintetek kezdhetek valamit ezzel a hobbival? Ha igen, hol, hogyan? Bármilyen rajziskola kizárva, nem ebből szeretnék megélni.
Köszi a válaszokat előre is!
19L
Gratulálok, nagyon szépek a rajzaid!
Szerintem keress valami galériát, vagy ilyesmit. vagy nyiss egy kiállítást a szülővárosodban, azzal is el lehet indulni. Sok sikert!
utolsó hozzászólóé nem annyira nagy szám, de a tieid kérdező nagyon tehetségesek. a lovas képre azt hittem, hogy fotó, elsőre.
kéne keresni művészeket akik felkarolnak.
aztaa. *.* nagyon szépek :D
ügyes vagy :))
Basszuuuuuuusss!!!
Hogy tudsz te igy rajzolni???
Semmit nem tanitottak csak úgy saját magad rajzolsz igy a saját gyakorlataidból?
Nagyonjó vagy...szerintem a legjobb rajzoló is lehetsz a világon ha ezt folytatod.
Kár h mást akarsz tanulni, amiben nem vagyok biztos ha lehetnél annyira jó, mint a rajzban.
Szerintem tutti lenne vevő a rajzaidra:D
Nagyon el vagyok bűvölve a rajzaidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!