Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a versről? Többi lent.

Figyelt kérdés

Röpke gondolat

Egy gondolat villan fejemben

dermedten állok egy helyben

már nem tudom mit tehetnék

mennyi gond jöhet még?

Ez az egy is sok

mely úgy megfog

mozdulni nem tudok

csak magamba roskadok.

Kavarognak a fejemben a tények

mint halhatatlan lények

melyek meg nem halnak

de ha nem vigyázol belülről felfalnak.

De megpróbálsz lépni

és semmitől nem félni

áthidalni minden gátat

ez minden vágyad.

Ha erős vagy sikerül

ha nem, hamar kiderül

egész léted elmerül

ezt már én is érzem legbelül.

2010. júl. 11. 16:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Én annyit kértem írd oda tetszik vagy sem azt kész nem kell kritikusnak lenni mert azt csak azok szokták akik nem értenek valamihez azt kritizálják ennyi!!!
2010. júl. 12. 14:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én annyit kértem írd oda tetszik vagy sem azt kész"

- Nem. Te a véleményünket kérted. Ajánlom, hogy olvasd el újra kérdésed, ha nme hiszed. A vélemény pedig nem annyi, hogy tetszik vagy nem tetszik.

"nem kell kritikusnak lenni mert azt csak azok szokták akik nem értenek valamihez azt kritizálják ennyi!!!"

- Tehát ha pl. Mozart azt mondaná Fekete Pákóra, hogy sz*r a zenéje, az azt jelentené, hogy nem ért a zenéhez? Egyébként szerintem Te nem vagy tisztában a kritkusság fogalmával. Ha egy művészeti alkotásról nem kritkusan mondunk váleményt (ami nem feltétlenül jelent negatív véleményt), akkor az egész teljesen üres. Igazából már nem értem, mit is szerettél volna a versed megmutatásával.

Én megpróbáltam kommunikálni veled, de ezennel feladom.

2010. júl. 12. 18:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Figyelj már kifejezem magam értehetőbben ne írogassál ide mert leszarom! Na köszi!
2010. júl. 12. 21:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A stílus maga az ember. Amíg megszólalni sem tudsz normálisan, ne próbálkozz a nyelv magasabb szintjének (értsd: költészet) használatával.
2010. júl. 12. 21:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Áhh Shut Up!
2010. júl. 12. 21:42
 16/23 anonim ***** válasza:
nézd haver :D én nem akarlak bántani... de ezek a megszólalásaid itt... asszem mi is leszarunk téged de jó nagy ívben :) legyél boldog vele, és hidd azt hogy tökéletes a "versed"...
2010. júl. 13. 14:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszi senki de kösd fel magad mit nem értesz hogy nem kell többet ide kommentelni!
2010. júl. 13. 14:40
 18/23 anonim válasza:
100%

Elolvastam a verset, és a hozzászólásaid, és csak annyit mondanék hogy hamis és erőltetett.

Ja, te meg bunkó vagy (esetleg paraszt, vagy bunkó paraszt)

2010. júl. 15. 22:32
 19/23 anonim válasza:
0%
Sztem egész jó :)
2010. júl. 15. 22:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát jó én bunkó paraszt vagyok na! Te meg egy söpredék aki 2 IQ-val született mert nem érted meg hogy nem kell ide írni! Utolsónak meg köszi amúgy!
2010. júl. 16. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!