Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok olyan hogy...

Csak én vagyok olyan hogy bevonzom a csöveseket meg idiótákat?

Figyelt kérdés
Engem találnak meg az utcán, tőlem akarnak kunyerálni stb.
2019. júl. 10. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Mindenkit betalálnak ezek, ne aggódj. Pénzt ne adj nekik, aki tényleg rászorul az nem kéreget, ők az aluljáróban pihennek, elvannak csöndesen. Nekik adhatsz. A kéregetők elisszák.
2019. júl. 10. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Bizonytalannak látszol. Húzd ki magad, nézz bátran körbe, látszódjon rajtad, hogy tudatában vagy a környezetednek, éber vagy, figyelsz.

Ne úgy járj-kelj, hogy "úristen, ott is van egy, ide fog jönni, ide fog jönni, rá sem nézek, csak félve egy fél pillantás, tényleg jön, tényleg jön...", mert akkor rádrepülnek abban a reményben, hogy inkább adsz egy 50-est, csak húzzanak el.

Ha mégis odajönnek, teljesen nyugodtan mondhatod, hogy sajnálod, de nem fogsz adni semmit. (ne azt, hogy nincs apróm, nem adok _pénzt_, mert azzal jönnek, hogy elfogadnak nagy címletet is (esetleg tud visszaadni), vagy akkor adj egy cigit, ad abszurdum egy doboz sört, vagy valami kaját - alapvetően mindenre van egy válaszuk.

Viszont amíg veled vesződnek, addig elszalaszthatnak valakit, aki tényleg adna, úgyhogy nekik is az a legjobb, amikor nem kapnak semmit, ha ez már az elején kiderül, és nem raboljátok egymás idejét.

Aztán a bevonzás lehet akár a ruházkodás miatt is, ha kicsit hippisebben öltözöl, úgy általában is lelazultabban nézel ki, akkor úgy gondolják, hogy te is tarháltál már a salakszentmotorosi vasútállomáson aprót vonatjegyre, mert elittad az árát, ergo mélyen átérzed a problémájukat, és könnyebben adsz. Ezzel mondjuk nem tudsz mit kezdeni, az ember ne adja fel a stílusát, néhány random csöves miatt!

Marad a magabiztos, egyszerű, gyors visszautasítás, nem bántóan, de határozottan.

2019. júl. 10. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne nézz rájuk. Ahhoz tuti odamennek, aki rájuk néz és akivel megvan a szemkontaktus. Ha már odajöttek, akkor pedig nem szabad hozzájuk szólni.
2019. júl. 10. 11:17
 4/5 anonim válasza:
77%
Rossz helyen laksz, költözz Ozmánbükre, garantáltan csövesmentes település, gyönyörű táj, olcsó házak.
2019. júl. 10. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy a járásodon kellene változtatni, mert valóban vannak olyan emberek, akik úm. "kiszagolják", hogy a másik mennyire húzható le. Egyenes tartás, egyenletes járás, nem bohóckodás közben, ha valaki rád néz, akkor mélyen a szemébe nézni, és nem berezelni!
2019. júl. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!