Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vonzom az idiótákat neten,...

Vonzom az idiótákat neten, vagy mindenki így van ezzel?

Figyelt kérdés
az a bajom, hogy élőbe sokszor nagyon félénk vagyok, gátlásos kiskoromtól fogva, ezt próbálom leküzdeni, szívesen barátkozok interneten, amúgy a környezetemben nagyon sokan így vannak ezzel:)normális vagyok, de úgy érzem nem ez sugárzik ki rólam internetről, ha sokszor idióta pasik akarnak szóba állni inkább.(17/L) lehet abnormálisnak tűnik a kérdés ehhez képest, de szerintem létezik ilyen.:)
2011. aug. 24. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

"sokszor idióta pasik akarnak szóba állni inkább"

Ha nem muszáj, akkor először ne írd meg hogy lány vagy. (Esetleg ne "Jolicica" vagy hasonló nicknevekkel próbálkozz.) Sok sikert!

2011. aug. 24. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
miről beszélsz?
2011. aug. 24. 21:24
 3/7 A kérdező kommentje:
nem névtelen chat-en van ez:)) nem szeretem azt, hanem közösségi oldalon, ahol látják az egész nevem és a képeim stb. és mindenki ott ismerkedik:)
2011. aug. 24. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
neten mindenki felbátorodik ott könnyen irkálnak neked olyanokat amit élőben biztos nem mondanának
2011. aug. 24. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Facebookon csak a reménytelen esetek próbálkoznak az értelmesek nem így intézik.
2011. aug. 24. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam,talán ez lehet az oka, de a környezetemben sokan ismerkednek facebookon, olyanok akiket nem tartok reménytelen esetnek:)
2011. aug. 25. 09:40
 7/7 anonim válasza:

lehet érzékenyebb vagy a többieknél és ugyan azok a poénok nálad nem jól sülnek el. én is sok lánnyal dumálgattam innen és a 90%-uk szerint jófej vagyok, viszont voltak páran akik szerint idióta :D

de az is lehet h tényleg hülyéket fogsz ki, mert az emberek java elég hülye főleg akik itt nyomulnak a csajokra :S

2012. dec. 11. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!