Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenki azt gondolja, hogy a...

Mindenki azt gondolja, hogy a bulizósok nagyképűek, az "otthonülősöknek" meg kevés az önbizalma?

Figyelt kérdés

Mer amúgy külsőre tényleg olyan, de ha elkezdesz velük beszélgetni, akkor mindig az derül ki, hogy aki bulizós, az tök jófej, kedves, vicces, satöbbi, aki meg ilyen otthonülős animemániás kis könyvmoly, azok meg úgy el vannak szállva maguktól hogy csak lesek :O Az embereknek kb 90%-át sz*rba se nézik, ők meg az atyaúristenek, de beszélgetni nem lehet velük, némelyikkel még msn-en se, humorérzék nulla, és folyton azzal kérkednek, hogy bezzeg ők nem "mennek az árral", pedig dehogynem, csak ők egy másikkal :D

A kérdésem arra irányul, hogy van-e rajtam kívül, akinek ez már feltűnt? Meg írhattok bármilyen véleményt, bármi...

2010. júl. 9. 11:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ :) Lány vagyok amúgy és nem párkapcsolat céljából ismerkedtem azokkal a lányokkal, hanem barátkozni akartam...
2010. júl. 9. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tapasztalom, hogy a bulizós arcok köcsög animések, diszkós k**vák és etc lenéznek mindenkit aki nem dorogos, iszákos 16évesen nem volt úgy betépve, hogy a saját nevét nem tudta. Ez rettentő gáz...

Én otthonülős vagyok. Egyáltalán nem nézek le senkit. Nem nézek animét. Attól még vannak barátaim, csak inkább elzárkózom az emberektől. Ők folyton b*szogatnak engem és én nem rohadtul nem vagyok rá kíváncsi.

Attól még, hogy nem járok bulizni minden hétvégén(talán 1 évbe 1x nagy nehezen), nem vagyok egy beképzelt alak. Inkább ezek a bulizós emberkék azok.

Vagy ez csak a mi környékünkön van így?

2010. júl. 9. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Na igazából szerintem itt a bulizós emberkék azért beképzeltek, mert magyarán megmondva be van rúgva! Akkor meg úgy se ismeritek meg az igazi arcukat! Én mindig is rocker voltam, de komolyan mondom jobban kijöttem a discos csajokkal, mint a rocker csajokkal, de sose discoba jártam hanem mindig pubokba! Egy idő után már kialakult egy jó kis baráti társaság és bizony ott is megfordult egy két olyan emberke, akik ilyen könyv molyok otthon ülősek voltak, de tudjátok mi van? csak meg kell ismerni semmi extra és már is megérted magad vele meg ő is téged! Én ezekkel az emberekkel is mindig jól elvoltam! Nem hangoztatták, h azok csupán rájuk kellett nézni + aki megszólal abból is meg lehet ítélni, h ki melyik kategória! A lényeg, aki szeret ismerkedni az bárkivel ki tud jönni, de aki eleve fenntartásokkal van a másikkal szemben, h ez ilyen meg olyan ott nem is számítson arra, h jó véleménye lesz a másikról!
2010. júl. 10. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:

14:14

ezt tök jól megfogalmaztad, értelmes lehetsz:

"Attól még vannak barátaim, csak inkább elzárkózom az emberektől. Ők folyton b*szogatnak engem és én nem rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. "

tehát elzárkózol de azért vannak ilyen elzárkózott barátaid .. hmm. , na ezt fejtse meg nekem valaki

2010. júl. 10. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!