Mindenki azt gondolja, hogy a bulizósok nagyképűek, az "otthonülősöknek" meg kevés az önbizalma?
Mer amúgy külsőre tényleg olyan, de ha elkezdesz velük beszélgetni, akkor mindig az derül ki, hogy aki bulizós, az tök jófej, kedves, vicces, satöbbi, aki meg ilyen otthonülős animemániás kis könyvmoly, azok meg úgy el vannak szállva maguktól hogy csak lesek :O Az embereknek kb 90%-át sz*rba se nézik, ők meg az atyaúristenek, de beszélgetni nem lehet velük, némelyikkel még msn-en se, humorérzék nulla, és folyton azzal kérkednek, hogy bezzeg ők nem "mennek az árral", pedig dehogynem, csak ők egy másikkal :D
A kérdésem arra irányul, hogy van-e rajtam kívül, akinek ez már feltűnt? Meg írhattok bármilyen véleményt, bármi...
Én úgy tapasztalom, hogy a bulizós arcok köcsög animések, diszkós k**vák és etc lenéznek mindenkit aki nem dorogos, iszákos 16évesen nem volt úgy betépve, hogy a saját nevét nem tudta. Ez rettentő gáz...
Én otthonülős vagyok. Egyáltalán nem nézek le senkit. Nem nézek animét. Attól még vannak barátaim, csak inkább elzárkózom az emberektől. Ők folyton b*szogatnak engem és én nem rohadtul nem vagyok rá kíváncsi.
Attól még, hogy nem járok bulizni minden hétvégén(talán 1 évbe 1x nagy nehezen), nem vagyok egy beképzelt alak. Inkább ezek a bulizós emberkék azok.
Vagy ez csak a mi környékünkön van így?
14:14
ezt tök jól megfogalmaztad, értelmes lehetsz:
"Attól még vannak barátaim, csak inkább elzárkózom az emberektől. Ők folyton b*szogatnak engem és én nem rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. "
tehát elzárkózol de azért vannak ilyen elzárkózott barátaid .. hmm. , na ezt fejtse meg nekem valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!