Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nagyképűek a nagyképű...

Miért nagyképűek a nagyképű emberek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Mert vagy van mire nagyképűnek lenni (ők vannak kevesebben) Vagy pedig egyszerűen tévképzetekben élnek, és nem veszik észre.
2009. szept. 4. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
mert nagyképűek :D amugy amit az előző írt, az helytálló: vagy azért, mert tényleg elértek valamit és van mire, vagy azért, mert kiseebségi komlexusuk van és így akarják kompenzálni...
2009. szept. 4. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
utolsónak van igaza, az esetek többségében kissebbségi komplexusuk van. ez a rájátszás még rosszabb, mintha visszahúzódóak lennének, de valszeg nekik könnyebb így.
2009. szept. 4. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

szerintem legtöbbjük tényleg azt hiszi, hogy jobbak másoknál.

holott az esetek sok-sok százalékában egyáltalán nem, ezzel a magatartással meg csak alább süllyednek..

2009. szept. 4. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
jobb másoknál..:) mindig elhatározom, hogy leszokom az utólag javításról..:D
2009. szept. 4. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Mert azt hiszik, hogy jobbak, különbebbek (jó hülye szóXD) más embvereknél. Van, hogy tényleg letettek valamit az asztalra, de az esetek nagy részében csak azt hiszik, hogy jobbak valójában meg ugyanolyanok, illetve ezzel a viselkedésükkel még rosszabbak.
2009. szept. 4. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Sok emberrel találkoztam már az életem folyamán,eléd idős vagyok és az a tapasztalatom,hogy akiknek lenne mire nagyképűnek lenni,mert sokat tettek le az asztalra,azok szerények,és nem hivalkodnak az eredményeikkel.Sokuk még akkor is zavarba jön,ha mások dícsérik őket.Akik pedig sokat képzelnek magukról,és nincs mögötte sem tett,sem tudás,nos ők szoktak nagyképűek lenni.
2009. szept. 4. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Amit az előző válaszoló írt az teljesen korrekt.

Hát nézd, van bizonyos népcsoport itt Magyarországon akik olyanok, hogyha a gyerek 2-est hoz haza a suliból már ünnepelnek, illetve rendkívül nagy önbizalomra nevelik őket ezért vágnak fel annyira nagykorúkban mindenre.

A másik ok pedig a pénz megőrjíti az embereket, persze erre kell hajlam is.Ismerős ledoktorált és azt mondta a rokonaira, hogy na most hogy ledoktoráltam kinyalhatja az összes.....szép mi?

De az előttem hozzászóló úr vagy hölgy jól megmondta, hogy ezek a szánalmas emberek csak kompenzálni akarnak valamit ami hiányzik magukból.

2009. szept. 4. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos magabiztosságra szükség van ami nagyképüségként vetülhet rá a többi emberre. De aki minden mondatába használja a kvázi umblokk, vicaverza, exakt szavakat valszeg nagyképű:D
2010. jan. 21. 23:52
 10/11 anonim válasza:
Az én véleményem szerint a nagyképü emberek azért nagyképüek, mert "menöbbnek" képzelik agukat. Megfigyelésem szerint pedig általában az egyke fiuk/lányok a nagyképübbek, mert azt hiszik, hogy övék a vilég
2010. szept. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!