Mindenki azt gondolja, hogy a bulizósok nagyképűek, az "otthonülősöknek" meg kevés az önbizalma?
Mer amúgy külsőre tényleg olyan, de ha elkezdesz velük beszélgetni, akkor mindig az derül ki, hogy aki bulizós, az tök jófej, kedves, vicces, satöbbi, aki meg ilyen otthonülős animemániás kis könyvmoly, azok meg úgy el vannak szállva maguktól hogy csak lesek :O Az embereknek kb 90%-át sz*rba se nézik, ők meg az atyaúristenek, de beszélgetni nem lehet velük, némelyikkel még msn-en se, humorérzék nulla, és folyton azzal kérkednek, hogy bezzeg ők nem "mennek az árral", pedig dehogynem, csak ők egy másikkal :D
A kérdésem arra irányul, hogy van-e rajtam kívül, akinek ez már feltűnt? Meg írhattok bármilyen véleményt, bármi...
nekem nincs bajom az általánosítással
buliba még sose voltam
én is olyan otthonülős vagyok, csak nem vagyok ilyen olvasós meg ilyesmi, de mindig ilyen introvertálktabbakkal próbáltam ismerkedni, itt neten is, meg mindenhol, aztán mindig az lett a vége, hogy ilyen kis önelégült tinilányok szálltak rám, pfff...
aztán most elkezdtem ismerkedni (itt neten) olyanokkal, akik nem zárkózottak, aztán ők meg tök jófejek...
Ha otthon ülős vagy, akkor nyilván te is el vagy szállva magadtól. Mármint a te logikád szerint, meg ugyebár az általánosítással sincs bajod. Mi lenne, ha SZEMÉLYEKKEL próbálnál ismerkedni, nem csoportok alapján? Talán akkor rájönnél, hogy hülyeség általánosítani.
12:02
Egyébként az is általánosítás, hogy a bulizás=hányásban fetrengés. Oké, elismerem, hogy sajnos inkább ez a jellemző, de vannak jó bulik is, amin olyanok vesznek részt, akiknek nem az alkohol jelenti a kikapcsolódást, hanem a társaság. Házibulit kell tartani, ahová csak olyanokat hívsz meg, akik nem alacsonyodnak le a mai kis diszkós tinik szintjére.
12:37-nek:
12:31 vagyok, nem szeretek úgy "bulizni", ahogy manapság a fiatalok többsége szokott, a házibulit se úgy kell elképzelni, hogy pia piával egész éjjel. Nálunk egy ilyen úgy néz ki, hogy összejövünk a barátaimmal (5-6 fő, néha többen) egy este (szülinapokon szoktunk általában), rendelünk pizzát, koccintunk pezsgővel (nem iszunk sokat), és filmet nézünk, zenét hallgatunk, beszélgetünk, esetleg játszunk valamit (kártya vagy ilyesmi). Ez már elég prűd? :D Házibuliba azt hívsz, akit akarsz, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted, akkor legközelebb jobban megválogatod, kiket hívsz meg.
12:42-nek:
Az én "pszichés problémám" pl. az, hogy nem szeretem, ha a fülembe üvölt a zene, ha körülöttem mindenki részegen ordibál, és emellett táncolni se szeretek, ezért nem járok olyan helyekre, amit az átlagos emberek "szórakozóhelynek" neveznek. Otthon ülősnek mondjuk nem nevezném magam, szívesen kimozdulok itthonról a barátnőimmel, sétálunk a városban, a hegyekben stb.
Fiú vagy? A hozzászólásodból az tűnik ki "önelégült tinilányok szálltak rám"
Amúgy én bulizósok közül akiket személyesen ismerek (barát) azokat jó fejnek tartom, de akiket pl. osztályban ismertem (iskolába) nagyon nem voltak jó fejek. Nem midegyik persze, de 30 főből legalább 15 nem volt az, ebből 13 legalább lány volt, ebből 1-ről tudok aki az óra kellős közepén is a padtársával (akivel épp járt) megujjaztatta magát, és még párról, aki vagy egyszerre több pasival járt attól függően ki a "fuvarozó-pasi" ki a "bulizó-pasi" stb.
Persze a simán buli nélkül bunkókat is ide sorolhatjuk.
Animéseknél lehet van bezárkózott, DE!
Szintén nem mindenki. Attól függ mennyire szédült bele a szubkultúrába, és hogy nemvelték a szülei. Tudok olyanról, aki nagyra tartja magát a többinél, mert "csak japán" zenét hallgat, és a többi ratyival nem törődik, és tudok olyanról is, aki még azt sem tudja ki a polgármester, ahol él, de kívülről fújja az összes animés eseményt.
Zárkózottságról még: a könyvolvasás nem tesz azzá, inkább művel. Az animenézés hobbi. Ha valaki zárkózott, lelki okai vannak.
Egy vidám bulizós lány vagyok,és nincs semmi bajom az otthon ülős emberekkel,belőlük is van unalmas tökfej,de bizony bulizós emberekből is van elviselhetetlen. Nem minden fekete meg fehér.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!