Láttatok már cigányt autót vezetni tanulni?
Csak mert megdöbbentem az utóbbi időben sokszor, h vezet mindegyik lazán, és szó szerinm tkiröühögnek, h "mihez ahhoz jogsi?" ...
És nekem is egy kollégám feltette ezt a kérdést, aztán elgondolkodtam h valóban, tanulóautóban én még cigányt nem láttam. De aztán meg netes fórumon rendőr is megerősítette, h nekik is van magánéletük és nagyon nem is merik megállítani őket, nemhogy még számon kérni a jogsit.
Ennyire durva ami itt megy, emberek ? Azért ez nem szégyen?
(na meg voltam egy X város cigánynegyedében, végig rendszám nélküli autók az út mellett ... ezek műszakiról se hallottak, és a jó isten nem mer nekik szólni, szal valami döbbenetes és mégis így megy ez)
Nem a jogsit veszi meg, hanem a tanfolyamot és a vizsgaigazolást. Teljesen legális jogosítványa lesz utána. Nem hamisítvány...
Én is ismerek olyan autósiskolát, ahol a kamionos(!) jogsi tanfolyamárát is csak ki kell fizetni...
na igen, erről én is hallottam, és több mint durva, sőt egyik haverom is annak ellenére h tök normáélisan elment vizsgázni, mégse lett vizgsa, csak a lóvét kérték és annyi
na azért ez is durva .. de az oktató közölte vele, hogy most vagy fizet vagy nincs jogsi ennyi ... hát ő meg fizetett, van ahol így mennek a dolgok, de sztem ez megyénként iszonyatosna változó, van ahol ezt nem ismerik és nem várják el a lóvét, van ahol meg anéllkül garantáltan nem engednek át, akárhogy vezetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!