Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Láttatok már cigányt autót...

Láttatok már cigányt autót vezetni tanulni?

Figyelt kérdés

Csak mert megdöbbentem az utóbbi időben sokszor, h vezet mindegyik lazán, és szó szerinm tkiröühögnek, h "mihez ahhoz jogsi?" ...

És nekem is egy kollégám feltette ezt a kérdést, aztán elgondolkodtam h valóban, tanulóautóban én még cigányt nem láttam. De aztán meg netes fórumon rendőr is megerősítette, h nekik is van magánéletük és nagyon nem is merik megállítani őket, nemhogy még számon kérni a jogsit.

Ennyire durva ami itt megy, emberek ? Azért ez nem szégyen?

(na meg voltam egy X város cigánynegyedében, végig rendszám nélküli autók az út mellett ... ezek műszakiról se hallottak, és a jó isten nem mer nekik szólni, szal valami döbbenetes és mégis így megy ez)

2010. júl. 9. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a jogsit veszi meg, hanem a tanfolyamot és a vizsgaigazolást. Teljesen legális jogosítványa lesz utána. Nem hamisítvány...

Én is ismerek olyan autósiskolát, ahol a kamionos(!) jogsi tanfolyamárát is csak ki kell fizetni...

2010. júl. 9. 10:09
 12/15 A kérdező kommentje:

na igen, erről én is hallottam, és több mint durva, sőt egyik haverom is annak ellenére h tök normáélisan elment vizsgázni, mégse lett vizgsa, csak a lóvét kérték és annyi

na azért ez is durva .. de az oktató közölte vele, hogy most vagy fizet vagy nincs jogsi ennyi ... hát ő meg fizetett, van ahol így mennek a dolgok, de sztem ez megyénként iszonyatosna változó, van ahol ezt nem ismerik és nem várják el a lóvét, van ahol meg anéllkül garantáltan nem engednek át, akárhogy vezetsz

2010. júl. 9. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen láttam, képzeld el.
2010. júl. 9. 14:10
 14/15 anonim válasza:
Na én még Auid A8asban sem láttam cigányt!
2010. júl. 9. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor legyen "bálna merci". Ne mondd hogy abban sem láttál még..
2010. júl. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!