Láttatok már cigányt autót vezetni tanulni?
Csak mert megdöbbentem az utóbbi időben sokszor, h vezet mindegyik lazán, és szó szerinm tkiröühögnek, h "mihez ahhoz jogsi?" ...
És nekem is egy kollégám feltette ezt a kérdést, aztán elgondolkodtam h valóban, tanulóautóban én még cigányt nem láttam. De aztán meg netes fórumon rendőr is megerősítette, h nekik is van magánéletük és nagyon nem is merik megállítani őket, nemhogy még számon kérni a jogsit.
Ennyire durva ami itt megy, emberek ? Azért ez nem szégyen?
(na meg voltam egy X város cigánynegyedében, végig rendszám nélküli autók az út mellett ... ezek műszakiról se hallottak, és a jó isten nem mer nekik szólni, szal valami döbbenetes és mégis így megy ez)
Nem láttam.
Úgy hallottam, vezetés oktatók sem láttak még....
Most, hogy mondod, én sem láttam.
Pedig fél évig jártam Berda József utcába, de egy cigó sem volt ott.
na hát ez az .... ezek simán mennek a sok millás audi A8-assal és a rendőr ugyan meg nem meri azt állítani ....
na de elsőnek a rejtélyben tudok segíteni, mert egy időben mentőztem, és bizony tankolnak :)
tudod külön szerződésük van a MOL-lal ,és kizárólag MOL-kutaknál tankolnak, külön kártyára, és központi elszámolás van utólag
(na az meg mellékes h ezzel a kártyával páran vissza is élnek és az is tankol vele akinek nem kéne, pl, az állomásvezető a saját magánautójába, de ez más téma .... de az országra jellemző)
Na igen, ez annyira jellemző ...
Megy a sor, elhaladnak a sok millás audik, stb, na azokat természetesen nem meri megállítani, vagy cigó vag yegy kigyúrt állat vagy valami fejes milliomos ül benne (olyanról is tudok h mégis megállította, de aztán ez az X fejesnem egyetlen telefonjába került és még a rendőr kért elnézést amiért zaklatta), szal nem kockáztatja meg, aztán jön egy suzuki a papókával, na azt garantáltan megállítja, ott mer nagyfiú lenni.
9:17
Hol az a nálunk? Mert Magyarországok ritkán látni roma tanulóvezetőt. Sztem megveszik a jogosítványt.
hát nemtom, én baromi sok tanulókocsit látok úgy egész nap a városban de esküszöm, cigó még nem volt köztük ...
és ez a megvételes dolog ez meg olyan furcsa nekem, mert persze oké, megveheti simán, mai technikával nem nagy ügy legyártani pont oilyat amilyen az igaz, na csak szintén a mai techmnika miatt ezt a rendőr a rádión fél perc alatt lekérdezi és azonnal kiderül h olyan sorszámmal nem létezik vagy nem hozzá tartozik meg stb
szal ezt nem értem én .... pedig valahogy megoldják, de én inkább arra tippelek, hogy nem vesznek ezek semmit, egyszerűen csak vezetnek
de ha figyelitek, a másik érdekes dolog, h vannak a nagy balesetek, és mondjuk cigányt balesetezni se láttam még soha, hír szinten se, szal valahogy csak megoldják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!