Láttátok ezt az örjöngő cigányt a tárgyaló teremben mit művelt? Kozma ügy.
Ez azt hitte,hogy evvel az örjöngéssel meghat valakit?
Orosz maffia tagnak nézte Marian Kozmát????Ilyen hülyeséget vajon honnan szedett?Jellemző a fajtájára ez az állatias üvöltés,de remélem ezért még rányomnak egy pár évet erre a szennyre.
nézd, ha igaz a dolog, ami sztem az életben nem fog kiderülni, akkor úgy van, ahogy mondod
de a másik oldala ennek az egésznek, h sztem te is így ordítanál, ha tök ártatlanul belekevernének valamibe és 20 évet akarnának rád sózni, te meg csak nézel ki a fejedből, hogy mi történik körülötted
az a baj, nem tudhatjuk az igazságot
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
Bocs kiscicia, de az enyingi maffiának nincsenek ártatlan tagjai. Ugyanúgy ment ő is, hogy leszúrják őket.
A többi sara is megmarad: lányfuttatás és a többi tétel.
Ebben a sztoriban nincs olyan vádlott, aki ártatlan lenne.
Vagy számomra jelent teljesen mást ez a szó.
Az ordítással annyit ért el, hogy mindenki látja, milyen agresszív, arrogáns, "hogy mernek engem megvádolni, nekem csak jogaim vannak" típusú állat, és nagyon helyes, hogy 20 évet fog kapni.
Kár, hogy még nincs beiktatva a három csapás, akkor az összes vádlott életfogytot kapna.
Sokan örülnének a környéken, ha többé nem jelennének meg.
Ők ezek a kis ártatlanok:
Ez tényleg durva... igaz, nekem pl nem kell ennyi cigány a megfélemlítéshez, elég 3-4db is, már azokat is elkerülöm messziről, félek tőlük (fiatal lány vagyok). Főleg, hogy újabban már egyetemistákat vernek, gimiseket vernek, öregeket vernek... itt már senki sincs biztonságban.
Egyébként meg szerintem egyértelmű, hogy aki bizonyítottan embert ölt, azt lecsukják, méghozzá a börtön legmélyére kéne tenni, nehogy már megsajnáljuk, mert tette a hülyét. Félrenézésből sem lehet megölni egy másik embert. Sokmindenben nem értek egyet a Jobbikkal, de ebben szerintem igazuk van, még addig kell tenni ellenük, amíg lehet és amíg nem csinálnak még nagyobb bajt.
"az a baj, nem tudhatjuk az igazságot"
Miért kéne tudni? Cigány? Az! Húsz év!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!