Eddig mennyire lenge öltözékben láttatok utcán embert?
Néhány hónapja olvastam az utazási kérdések között olyanokat, hogy hova, mennyire lenge öltözékben lehet közlekedni, meg hasonlók... Ezért kérdeztem, hogy itthon milyen eseteket láttatok eddig.
-------
Amúgy ez a félmeztelen csajos egész komoly. Köszönöm!
Nyilvános helyen (plázában) bikinifelső és alul egy megkötött strandkendő, ami alatt nem volt semmi (szarul volt kötve a kendő, kilátszott, nem is direkt néztem, hanem mert pultnál dolgozom, és kb. szemmel kell tartanom mindent és mkit, hogy ne lopjanak a pavilonból)... ja, és mindez durván két héttel ezelőtt, szval még azt sem lehet mondani, hogy felugrottak strandról enni vhova, vagy akármi... mondjuk sztem aki nyilvános helyre, épületbe bemegy strandszerkóban, az elég neveletlen, min. egy ruhaszerű vmit kapjon már föl.
Pasiban... lehet, hogy ez nem fogja annyira kivágni a biztosítékot, mert pasiknál ez gyakoribb, de utcán felméztelenül plusz sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!