Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az ember társas lény?

Az ember társas lény?

Figyelt kérdés
SZámotokra mit jelent ez a régi közmondás?Nagyon sok véleményt hallottam már és teljesen össze vagyok zavarodva.
2010. júl. 8. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Hát én lehet, hogy nem.
2010. júl. 8. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Számomra azt jelenti a mondás, h az ember megtudja, és meg kell beszélnie minden dolgát egy másikkal. Vannak érzéseink, érzelmeink, gondolataink, véleményünk nem jó magunkba fojtani ezeket a dolgokat! Ha öröme, vagy bánata, vagy akármilyen érzése van az embernek, beszélje meg egy olyannal, aki meghallgatja, megvigasztalja, osztozik az örömben! Minden ember vágyik arra,h megtalálja élete párját, akivel leélheti az életét, megoszthatja minden percét, minden érzését! :)

Lehet egyedül, magányosan élni, de nem érdemes, nem jó!

Nekem ez a véleményem!

20/L

2010. júl. 8. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondjak de én pl nem vagyok az. Kifejezetten utálom az erzeseimet másokkal - bárkivel megosztani, a társaságot sem szeretem, max buliban mert ott fura egyedül lenni. De egymagam sokkal jobban elszorakozom, dolgozó ember vagyok és hétköznap elfaradok, energiák sem lenne másokkal foglalkozni mert akkor magamra nem marad. Hétvégén meg pihenek kielvezem hogy egész nap foglalkozhatok a dolgaimmal. Vagy buli és utána pihenek. Havi 1-2 alkalom nekem bőven elég szocializalodni. Persze a net az teljesen más, ott nincsen szó társaságtól, ott szívesen beszélgetek másokkal. Igazából nekem inkább nyűg ha valaki túl közel akar hozzam kerülni...

Na jó nem tudom mennyire adtam választ a kérdésedre talán semennyire a lényeg hogy nem kell általánosítani mert szemelyfuggo.

10.l

2010. júl. 8. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ize 3. vagyok a korom 19/L akart lenni...
2010. júl. 8. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a társadalmi berendezkedések téves alapja ez a mondás, én inkább társfüggőnek nevezném az embert.
2011. aug. 1. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!