Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ahogy elballagtunk kiestem...

Ahogy elballagtunk kiestem egy nagyon jó baráti társaságból, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ez a társaság a suliban verődött össze, egymásra voltunk utalva, együtt lázadtunk. Aztán, összekaptam pár taggal. Jogos. Mióta vége a sulinak egyre kevesebb bulin vagyok ott, egyre inkább kezdek kiesni a körből. "kiköszörülték a csorbát", nekem legalább annyit jelentett ez a társaság, mint mindenki másnak, aki a tagja és pár emberrel változatlanul jóban vagyok, nem értem, hogy azért, mert két emberrel összeszűrtem a levet, miért verődtem ki ennyire. Ezek közül az egyik volt az, aki a legtöbbet jelentette számomra, és a legfontosabb volt, sokat segítettünk egymásnak. Jól ismertük egymást. Egyszercsak rájött, hogy tovább már nem lehet kihasználni, nem lehet megalázni, és úgy gondolta így már nem vállal. Az a véleménye, hogy én ne akarjak ott lenni a közös bulikon. És a másik tag is azt mondja, hogy örülne, ha továbbállnék. A többiek bírnak és ők sem értik mi ez. De így, akarva, akaratlanul sok mindenből kimaradok, és lassan végleg eltűnök egy számomra fontos és talán egyetlen (ugyanúgy mint nekik könyörgök) társaságból.
2010. júl. 8. 02:35
 1/5 A kérdező kommentje:
gimnáziumról van szó
2010. júl. 8. 02:35
 2/5 A kérdező kommentje:
most lesz a sziget, remélem ki tudok békülni a kérdéses tagokkal :)
2010. júl. 8. 02:46
 3/5 A kérdező kommentje:
együtt leszünk
2010. júl. 8. 02:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyira nem tarthattak fontosnak, ha senki sem állt ki melletted a társaságban. Egyébként az ilyen sulis társaságok jönnek-mennek az életben, mert ott nem az igaz barátságon van a hangsúly, hanem a szórakozáson.
2010. júl. 8. 07:38
 5/5 anonim válasza:
majd találsz más baráti kört. aki igaz barát az úgyis megmarad... magához a társasághoz meg ne ragaszkodj így...ha fontos lennél nem "löknének ki"
2015. máj. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!