Hogy éltek meg minimálbérből?
évek óta dolgozom diákmunka, most már rendes meló, éppen elég egy hónapra ÉPPEN...
nem tudom így hogy lesz lakásom családom életem..
20+ L
#19 értem, és akkor költöztessük ki a komplett népességet Németbe?
2 hónapra rá úgy hajítanák ki kishazánkat az EU-ból, mint a macskát egészségügyi sétára.
Majd együtt rázhatjuk a rácsokat Ahmed Abd-el-Rahmán (nagyfa)Szulejmánékkal a határon. Jajj de csudajó lesz!
20.
A feleségem szegény családból származik, anyósom, apósom kétkezi melós volt, élnek, 80+. Az asszonynak érettségi után dolgoznia kellett, meló mellett diplomázott. '90 - óta dolgozik. Most nettó 420 körül kap, irodai alkalmazott.
Bárki képes rá, semmilyen összeköttetésünk nincs, attól eltekintve, hogy 40 felett már van némi kapcsolati tőkéje az embernek, és nem hirdetésből keres állást.
"Meglehet, hogy nincs, viszont ott nem is kell napi 25 órát futószallag mellett robotolnod, hogy legyen valami alamizsnád, és főleg nem kell komplett másik"
Mese habbal.
Tökéletesen látszik a válaszaidon, hogy lövésed nincs mi folyik az országban és Nyugaton.
Csak a kifogásokat keresed.
Múltkor még PLC programozó voltál és persze ez is csak egy hasraütésszerűen kitalált baromság, mint az összes többi.
Ma Magyarországon meg lehet élni.
A másik nagy kamu sztori meg a 3 diplomával meg 4 nyelvvizsgával gyártósoron van.
"Mese habbal.
Tökéletesen látszik a válaszaidon, hogy lövésed nincs mi folyik az országban és Nyugaton."
Aha, mese habbal. Te figyukaaa, attól hogy neked ez túl hihetetlen, mellesleg bele vagy szerelmesedbe a Viktátorodba, attól más nyugaton még megcsinálta a szerencséjét, és jó nagyokat nevet a tájékozatlanságodon.
De gondolom ez számodra nem mérvadó, te még ott tartasz, hogy Orbánisztán jobban teljesít, és odakint majd jól lekéselnek a "migrácsok"...
"Csak a kifogásokat keresed."
Úgy van, ahogy a másik 4,6 millió mélyszegény is. Semmiről se a kormány tehet, minden az emberek hibája!!!4!44!44NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!
Elmondani nem tudom, mennyire gusztustalan ez az áldozathibáztatás.
"Múltkor még PLC programozó voltál és persze ez is csak egy hasraütésszerűen kitalált baromság, mint az összes többi."
Hol írtam én ilyet, hogy programozó vagyok?
Ahhoz meg igencsak kevéske vagy, hogy fotelből megállapítsd, mi baromság és mi nem. Pláne hogy csak azt veszel észre, amit észre akarsz venni.
"Ma Magyarországon meg lehet élni."
Igen, ha pártkatona, korrupt vállalkozó, finánc, vagy bankrabló vagy. De nem becsületes munkából.
"A másik nagy kamu sztori meg a 3 diplomával meg 4 nyelvvizsgával gyártósoron van."
Több ilyen ismerősöm is van. Ha akarod, nagyobb összegben is fogadhatunk rá, melyikünknek van igaza. Össze is hozlak velük, meg is tapogathatod őket, nem-e hologramok.
A mínuszt pedig helyből kaptad is.
Jó, akkor megjelenítenéd a neved? :)
Ez mindent el fog árulni, a többi nem is érdekel, kamu.
"Ez mindent el fog árulni, a többi nem is érdekel, kamu."
Jaaa hogy te csak azt hiszel el, ami téged igazol!
Eddig se tudtalak komolyan venni, de innentől fogva már tényleg vicckategória vagy. Újból ment a mínusz.
"Igen a tanulással ki lehet tényleg törni? 2 diplomával takarítanak utcát a barátaim!"
Ha a barátaid 2 diplomával utcát takarítanak az már az ő bal.f.aszságuk.
Megyeszékhelyen lakom, most tudnék neked mondani 10 állást, amire lehetne pályázni.
Holnap meg még ötöt.
Ez a "diplomás és utcaseprő", ez mese!
Vagy nagyon életképtelenek az említett emberek.
Nem igaz, hogy valaki nem tud 5000 ft telefonszámlát rászánni arra, hogy MINDEN potencionális munkaadót felhívjon!
Ehhez persze kurázsi kell, de semmi nincs ingyen.
#27 tessék, remélem boldog vagy.
#28 nem, nem mese, Kelet-Magyarországnak hívják ezt a helyet...
Mennyire "kelet" az a Magyarország?
Budapesttől az én megyém is keletebbre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!