Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová lehet elmenekülni ettől...

Hová lehet elmenekülni ettől a sok mocsoktól ami itt van Mo. -on?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én nem a pénz végett költöznék ki,el valahová, hanem hogy teljesebb, boldogabban élhessem le a szaros életemet. Melyiyk ez az ország, VAGY KÖZÖSSÉG?

Esetleg valami "titkos" közösség ahol emberi módon élnek és nem a mocskos oldalukat mutatják meg az emberek, de nem hirdetik magukat?!Szerintetek van ilyen? EGYHÁZ, VALLÁS, KRISNA,,MEG TÖBBI SZARSÁG KIZÁRVA!

2018. szept. 29. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Csak gyűjtsük össze, milyen szavakat használsz ennél a kérdésnél.

"sok mocsoktól", "szaros életemet", "mocskos", "szarság".

Majd a válaszok között:

"rosszindulatú balkáni nép keveréke", "pöcegödör"

Tehát látható, egy megkeseredett, gyűlölködő, a saját életét is utáló, kiegyensúlyozatlan, hebehurgya, agresszív ember a kérdező. Biztos csak rá várnak Nyugaton, kapva - kapnak majd utána, míg mi keserűen nélkülözzük majd építő ötleteit, gondolatait.

2018. szept. 29. 18:01
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Azt nem mondtam, hogy a túlélés az maga a boldogság. De egy régi választáskor ment, hogy fidesz vagy mszp. Aztán jött egy beszállító és azt mondta, hogy a hülye ember semelyik rendszerben nem tud megélni. Nem tudom, hogy igaza volt, de van benne valami.
2018. szept. 29. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én ide mennék szívesen: Tristan da Cunha,. Itt is élnek emberek, de talán jobbak...
2018. szept. 29. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

Fenét, garantáltan rosszabb emberek élnek ott.

Ha a föld isten kalapja,

Hazánk a bokréta rajta!

2018. okt. 1. 08:47
 15/17 anonim ***** válasza:

akinek van esze, Németországba, Svájcba, Ausztriába megy...közel is van, és fényévekkel jobbak az életkörülmények mint idehaza, hálaazégnek ott nincs Fidesz

nemcsak a pénzről van szó, hanem nagy általánosságban mindenről...jobb a környezet, élhetőbb, normálisabbak az emberek, kisebb a bűnözés, jó az egészségügy, és összességében véve boldogabb az egész élet...nem kell ehhez mindenféle lenyúlós szekta, meg kommuna...

"A saját sz!ros életed boldogsága nem országtól, szektától függ, hanem saját magadtól, ezt csak úgy megsúgom"

igen, kisapám, marha nagy boldogság lehet az élet egy olyan országban, ahol rabszolgaként húzatják veled az igát, a fizetésed semmire nem elég, egeket verdesi a bűnözés, az egészségügy romokban, és mindenki jókorát rúghat beléd aki feletted van...

"Máskülönben egy év Romániában, és szaladsz máris vissza Magyarországra."

már Románia is megelőzött minket 2 éve, kisapám, úgyhogy ezt benézted

sőt, már Bangladesre se mutogathatsz, mert ők is megelőztek

a mínuszt pedig helyből kaptad is

"Az elsőnek megsúgom, hogy igaza van, ment a zöld mancs."

egyforma szellemi színvonalon álltok, csak gratulálni tudok, két hülye egy pár

"Mindig azok élnek túl dolgokat, akik együtt tudnak változni a megváltozott élethelyzettel."

meglehet, csak tudod, a népesség jelentős része boldog és szabad életet szeretne élni

ha te szívesen vagy kisemmizett rabszolga, az a te egyéni bajod, de ne várd már el ezt a népesség 100 százalékától pls

a mínuszt pedig kaptad

"Aki ilyen besavanyodott mizantróp, az máshol sem lesz kiegyensúlyozott ember."

a kérdező nem mizantróp, hanem szimplán elege van abból, hogy itt bárki belétörölheti a sáros csizmáját

tanulj meg olvasni is, mielőtt írsz...

"Bocs, azt hittem a valóság érdekel, nem a buksisimogatás..."

narancsbirkáéknál ezt nevezik valóságnak?

Istenem...gyere le!

"Tehát látható, egy megkeseredett, gyűlölködő, a saját életét is utáló, kiegyensúlyozatlan, hebehurgya, agresszív ember a kérdező."

azok után, hogy két lábbal ugrottatok rá, csak mert kritizálni merészelte ezt a tejjel-mézzel folyó Kánaánt, mit vártál tőle, dícséretet?

bocs kisapám, ez itt nem visszhangkamra, itt senki nem köteles veletek együtt mantrázni, hogy milyen remek hely ez a lezüllött, lassan összeomló ország

ha nem bírod elviselni az igazat, akkor minek válaszolsz egyáltalán? ja, csak hogy jót kötekedhess, értem...

kaptad is a mínuszt, helyből

"Aztán jött egy beszállító és azt mondta, hogy a hülye ember semelyik rendszerben nem tud megélni."

ebben a rendszerben az átlagember se tud megélni, de ezt gondolom már szolidaritásból nem tette hozzá az a bizonyos beszállító

2019. aug. 15. 02:04
 16/17 anonim ***** válasza:
tejóég a 15ös válaszon dejót röhögtem
2019. aug. 15. 07:18
 17/17 anonim ***** válasza:

"tejóég a 15ös válaszon dejót röhögtem"

elég kezdetleges a humorérzéked...de fidesznyikektől mit várjon az ember

én pedig akkor röhögök jókat, amikor feleannyi munkával, 400 óra ingyen robot nélkül a dupláját megkeresem a fizetésednek

nevethetünk együtt!

a mínuszt újból kaptad

2019. aug. 15. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!