Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hová tudnék elmenekülni a...

Hová tudnék elmenekülni a húsvét elől?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a húsvétot, az idióta locsolkodást, az idecsődülő rokonokat, meg úgy alapból ezt az egész cécót.

Van vmi tippetek, hogy hova mehetnék el itthonról (Budapest)? Olyan hely kéne, ami csöndes, és reggeltől egész délutánig ott lehetek (pl. könyvtár).

Mondjátok, hogy van olyan hely, ami nyitva marad hnap, tekintettel a locsolóktól menekülő lányokra... :D Köszi :)

2013. márc. 31. 14:57
 1/6 David82 ***** válasza:
Én a helyedben már előre lefoglaltam volna egy pár napos szállást a Balaton környékére, vagy elmenni egy Wellness hétvégére. Bár ez már késő, nem tudom, a fürdők ilyenkor nyitva vannak-e.
2013. márc. 31. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is mindig ezen gondolkozok, de aztán nem jutok semmire.... -_-

Utálom ezt az egészet.

2013. ápr. 1. 16:34
 3/6 anonim válasza:
Fővárosi Szabó Ervin könyvtár, a reviczky utcában (legalább jövő húsvétra jól jöhet :D)
2013. ápr. 1. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves 2., a 3.kommentelőnél van a megoldás kulcsa :D köszi :)
2013. ápr. 1. 23:23
 5/6 mustafa33 ***** válasza:
királyság terme ☺, nekik semmit enm szabad ünnepelni.
2013. ápr. 3. 01:03
 6/6 anonim válasza:
Palesztínába..
2013. ápr. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!