Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hová lehet elmenekülni ettől...

Hová lehet elmenekülni ettől a sok mocsoktól ami itt van Mo. -on?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én nem a pénz végett költöznék ki,el valahová, hanem hogy teljesebb, boldogabban élhessem le a szaros életemet. Melyiyk ez az ország, VAGY KÖZÖSSÉG?

Esetleg valami "titkos" közösség ahol emberi módon élnek és nem a mocskos oldalukat mutatják meg az emberek, de nem hirdetik magukat?!Szerintetek van ilyen? EGYHÁZ, VALLÁS, KRISNA,,MEG TÖBBI SZARSÁG KIZÁRVA!

2018. szept. 29. 13:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%

A saját sz!ros életed boldogsága nem országtól, szektától függ, hanem saját magadtól, ezt csak úgy megsúgom;)

Máskülönben egy év Romániában, és szaladsz máris vissza Magyarországra.

2018. szept. 29. 13:49
 2/17 anonim ***** válasza:
31%

Én valamelyik déli, lelassultabb, vidámabb, sok napsütéssel, langyos téllel bíró országban élnék. Olasz, spanyol. Tapasztalat.

De ott meg exponenciálisan nő a migrik száma. Ez is tapasztalat.

2018. szept. 29. 13:59
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Az elsőnek megsúgom, hogy igaza van, ment a zöld mancs. Van egy olyan, hogy én vagyok. Azaz, az ok én vagyok. Tehát lehet változtatni a gondolkodásmódon és a nehézségekben meglehet látni a lehetőségeket. Mindig azok élnek túl dolgokat, akik együtt tudnak változni a megváltozott élethelyzettel.
2018. szept. 29. 14:13
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

"Mindig azok élnek túl dolgokat, akik együtt tudnak változni a megváltozott élethelyzettel."

Ja, ha valaki számára a túlélés maga a boldogság...!

2018. szept. 29. 14:47
 5/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem, nekem semmi gondom Magyarországon. Nyugis hely, csendes, én jól kijövök mindenkivel.

Aki ilyen besavanyodott mizantróp, az máshol sem lesz kiegyensúlyozott ember.

2018. szept. 29. 15:08
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem vagy képes itthon boldognak lenni, akkor felesleges költözni, máshol sem leszel az. Lehet a cél hogy XY országban van az egyetem ahová te mindenképp el akarsz jutni, vagy ott akarsz több pénzt keresni vagy tetszik az ottani kultúra vagy a nyelvet akarod tanulni, stb. Elég aok indok lehet a költözésre. De ha szerinted a boldogság országfüggő, akkor ott a baj a te gondolkodásmódoddal van, mert vagy nem vagy képes alkalmazkodni, vagy irreális célokhoz méred a boldogságod, stb. Ezeket a hibáidat pedig külföldre is vinnéd magaddal.
2018. szept. 29. 15:10
 7/17 A kérdező kommentje:
Eddig,,,6 válaszból csak egy embernek ment a zöld mancs. A többinek írom-Meglátszik, hogy rosszindulató balkáni nép keverékei vagytok, akik csak is visszahúzni tudják a normális, valamirevaló embert is ebben a pöcegödör országban.
2018. szept. 29. 15:20
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Bocs, azt hittem a valóság érdekel, nem a buksisimogatás...

Mellesleg az miért visszahúzás hogy mások rávilágítanak a problémádra? Legalább felismerheted hogy min kéne változtatni. Vissza meg senki nem húzott, csak jeleztük ha egyszer benned van a hiba, azon nem segít a külföld.

2018. szept. 29. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
Igazad van kérdező, a kultúra rovatban is tobzódnak a fideszesek akiknek ez a fertő az ideális közegük.
2018. szept. 29. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem igaza van a Kérdezőnek, nálunk rendkívül magas az egy négyzetméterre jutó segg-fejek száma.

Hogy hova mennék? Mindenképpen valami irtó távoli kis szigetre, ami gyéren van lakva. Szamoa, Tonga, Tuvalu.

2018. szept. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!