Miért vannak ilyen rasszista emberek?
Ma délelőtt utaztam a metrón és leültem mivel hosszan mentem. A következő megállóban felszállt egy fekete srác, olyan 25-30 körüli. Volt mellettem szabad hely, leült. Aztán a mellette levő helyekről szépen lassan kezdtek elszivárogni az emberek, habár nem szálltak le, csak félreálltak MERT NÉGER volt aki le mert melléjük ülni. Lehet én vagyok nagyon-nagyon naiv a magam kis 20 évével, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy léteznek ilyen emberek (és nagyon sokan, már máshol is tapasztaltam). És ezt most lehet tetszőlegesen zsidókra, kínaiakra, romákra értelmezni. Nekem a romákkal sincs bajom, ha tiszták és nem bűnöznek... (Csak sajnos az ilyen a kisebbség, de ez egy más téma...)
Miért van ez? Talán fertőző, vagy terjeszt valamit csak azért, mert más a bőrszíne? Ugyan olyan ember, mint mi!
U.i.: A kérdést nem provokálásnak szántam, csak remélem tudtok (normális) magyarázatot adni, hátha én nem értek valami nyilvánvalót körülöttem!
20/L
Az ilyen emberek ostobák. Erről egy vicc jut eszembe:
Ez a jelenet a British Airways London - Johannesburg közötti járatán történt meg. Egy ötvenes fehér asszony egy fekete ferfi mellett ült. Láthatóan nagyon zaklatott volt emiatt, igy hivta a stewardesst. A légikisasszony kérdezi:
- Mi a probléma, hölgyem?
A fehér nő:
- Talán nem látja? Egy fekete mellé ültetett engem. Nem bírom elviselni, hogy egy ilyen gusztustalan lény mellett kelljen ülnöm. Adjon nekem egy másik ülést, kérem.
A légikisasszony:
- Nyugodjon meg kérem. A gépen majdnem minden ülés foglalt, de megnézem, hogy van-e még szabad hely.
A légikisasszony elment, majd néhány perccel később visszajött és azt mondta:
- Ahogy mondtam, nincs több üres helyünk a turista osztályon. Beszéltem a parancsnokkal és ő megerősítette, hogy a business osztályon sincs több hely. Van azonban egy hely az első osztályon. - és mielőtt az asszony bármilyen megjegyzést tehetett volna, a légikisasszony folytatta - A mi légitársaságunknál nem szokás, hogy turista osztályon ülő utasnak engedélyezzék, hogy átüljön az első osztályra, de figyelembe véve a körülményeket, a parancsnok úgy találta, hogy valóban botrányos arra kényszeríteni valakit, hogy egy ilyen visszataszító ember mellett üljön. - majd a légikisasszony a fekete férfihez fordult:
- Úgyhogy Uram, ha úgy kívánja, vegye a kézipoggyászát, az első osztályon a szabad hely Önre vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!