Miért vannak ilyen rasszista emberek?
Ma délelőtt utaztam a metrón és leültem mivel hosszan mentem. A következő megállóban felszállt egy fekete srác, olyan 25-30 körüli. Volt mellettem szabad hely, leült. Aztán a mellette levő helyekről szépen lassan kezdtek elszivárogni az emberek, habár nem szálltak le, csak félreálltak MERT NÉGER volt aki le mert melléjük ülni. Lehet én vagyok nagyon-nagyon naiv a magam kis 20 évével, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy léteznek ilyen emberek (és nagyon sokan, már máshol is tapasztaltam). És ezt most lehet tetszőlegesen zsidókra, kínaiakra, romákra értelmezni. Nekem a romákkal sincs bajom, ha tiszták és nem bűnöznek... (Csak sajnos az ilyen a kisebbség, de ez egy más téma...)
Miért van ez? Talán fertőző, vagy terjeszt valamit csak azért, mert más a bőrszíne? Ugyan olyan ember, mint mi!
U.i.: A kérdést nem provokálásnak szántam, csak remélem tudtok (normális) magyarázatot adni, hátha én nem értek valami nyilvánvalót körülöttem!
20/L
Ha jobban belegondolsz mit tapasztalsz?
A sötétebb bőrűek közt jóval magasabb a bűnözés.
Néhány kivételtől eltekintve, az általuk irányított és többségében lakott környékeken magasabb a bűnözés, gyk alacsonyabb a közbiztonság.
Nézzük Afrikát. Ugyan annyi idejük volt társadalmat építeni, mint a fehéreknek, vagy ázsiaiaknak. Mi lett belőle?
Le a rasszizmussal négy444négy
puruttya 4ever
Hát azért ez kicsit bonyolultabb szerintem. Afrikában például vagy a feketék között azért magasabb a bűnözés aránya, mert sokkal többen élnek nagy szegénységben. Most ebbe ne menjünk bele, de például Afrika katasztrofális gazdasági állapotáért is pont hogy a fehér ember felelős.
Egyébként nem, nem volt büdi a srác :D
"Afrika katasztrofális gazdasági állapotáért is pont hogy a fehér ember felelős. "
Persze, és a négerek Európához hasonló gazdasággal és kultúrával rendelkeztek a gyarmatosítások előtt, amit a gonosz náci európaiak leromboltak, majd szalmakunyhókba költöztették őket, hogy bebizonyíthassák az alsóbbrendűségüket.
Idióta
"Afrikában például vagy a feketék között azért magasabb a bűnözés aránya, mert sokkal többen élnek nagy szegénységben. Most ebbe ne menjünk bele, de például Afrika katasztrofális gazdasági állapotáért is pont hogy a fehér ember felelős."
Te bonyolítod túl Afrikában ugyan úgy meg van minden, egy magas szintű technikai fejlettségű társadalom kiépítéséhez, ez mégsem történt meg. Amikor a fehér ember oda ment, még mindig kőhegyű lándzsákkal hadonásztak csupaszon, míg a fehérek... te is tudod hová jutottak. A gyarmatosítás már a kegyelemdöfés volt.
Tehát jószerivel semmi nem változott Afrikában, mióta a fehérek rájuk találtak. Csak modernebb fegyvereket kaptak egymás gyilkolászásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!