Miért vannak ilyen rasszista emberek?
Ma délelőtt utaztam a metrón és leültem mivel hosszan mentem. A következő megállóban felszállt egy fekete srác, olyan 25-30 körüli. Volt mellettem szabad hely, leült. Aztán a mellette levő helyekről szépen lassan kezdtek elszivárogni az emberek, habár nem szálltak le, csak félreálltak MERT NÉGER volt aki le mert melléjük ülni. Lehet én vagyok nagyon-nagyon naiv a magam kis 20 évével, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy léteznek ilyen emberek (és nagyon sokan, már máshol is tapasztaltam). És ezt most lehet tetszőlegesen zsidókra, kínaiakra, romákra értelmezni. Nekem a romákkal sincs bajom, ha tiszták és nem bűnöznek... (Csak sajnos az ilyen a kisebbség, de ez egy más téma...)
Miért van ez? Talán fertőző, vagy terjeszt valamit csak azért, mert más a bőrszíne? Ugyan olyan ember, mint mi!
U.i.: A kérdést nem provokálásnak szántam, csak remélem tudtok (normális) magyarázatot adni, hátha én nem értek valami nyilvánvalót körülöttem!
20/L
Nem ugyanolyan ember. A mi őseink teremtették meg az európai kultúrát és fejlettséget, ők meg jönnek afrikából és élvezik azt az infrastruktúrát, amit mi építettünk fel. Sőt, ha nem vigyázunk, a saját élőhelyünkről üldöznek el minket. Nézd csak meg Franciaországot.
A kérdésedre válaszolva, az emberek valószínűleg nem gondolják ezt így végig, mint amit fentebb leírtam, mielött felállnak mellőle. Ez tudatalatti dolog, és a tudatalatti nem hazudik. Az idegen az idegen, és nem közénk való. Amúgy az kéne h normális legyen, h nem ök állnak fel mellőle, hanem elküldik, h nem ott a helye.
én 2 fajta ember tipust nem tudok elviselni:
1. a cigány (bármilyen)
2. a csöves büdös embereket (bármilyen származású)
Ebben lehet valami, hogy az emberek tudat alatt félnek és idegenkednek attól, ami más vagy kitűnik közülük!
Ez biztosan valami ősi ösztön, hogy egységes legyen a közösség, vagy mittudom én (az ősember hordái anno) és az emberek agya még nem szokott hozzá a multikulturális világhoz.
Akkor azonnal minden magyart haza kéne telepíteni, aki véletlenül Amerikában, Ausztráliában, vagy bármelyik más kontinensen illetve országban él, mert nem élhet azon a helyen, amihez semmi köze?!
Én úgy gondolom, hogy ha egy emberben van ambíció, szeretne feltörni, és nem nyomorogni egész életében, akkor tegye meg, lépjen, ne csak panaszkodjon!! Ha éppen idejön emiatt, akkor jöjjön ide, engem ugyan nem zavar. Sőt, örülök ha látom, hogy még Magyarországnál is van rosszabb... Nekem személy szerint nem esne jól, hogy ha bárhonnan is kinéznének a származásom miatt, sosem tudhatom hova sodor az élet, ezért én sem érzek/éreztetek semmiféle ellenszenvet idegenekkel. Abban viszont biztos vagyok, hogy minden visszaüt egyszer... Lehet hogy ma én nézek ki valakit itthonról, holnap engem néznek ki mások otthonából!
14:12-es
Én is jártam külföldön ahol ezt figyeltem! Sajnos mi, magyarok ebből a szempontból különösen idegengyűlölők vagyunk. Nem tudom mi lehet az oka, lehet a történelmünknek is van köze hozzá? Vagy a magyar eleve ilyen régimódi, begyepesedett emberfaj? :D
(Tisztelet a kivételnek!)
Akkoris szemétség a fehér emberektől a dolog.Ha régebben nététek a National Geographic Channelt vagy bármi más ilyen ismeretterjesztő csatornát,akkor láthattátok,hogyha a fehér ember ment Afrikába,és odament az ilyen törzsekhez interjút csinálni,akkor ezek a törzsek szívesen fogadták a fehér embert.Idegenkedni idegenkedtek ugyan tőle,de ettől még nem menekültek el.És talán az értékrendjük is más,mint a fehér embereknek.
És mi fehérek lehet,hogy kicsit többre értékeljünk magunkat,mint amik vagyunk..:S azzal,hogy itt élvezi az idegen az infrastruktúrát,attól még nem kell haragudnunk rájuk,vagy elülni mellőlük.Nem üldöznek ki minket az országunkból se a kínaiak,se a négerek,ha nem akarunk kimenni.Ebből nem kellene ekkora ügyet csinálni a társadalomnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!