Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, akik verekedtetek...

Lányok, akik verekedtetek már! Hajtépős bunyó volt vagy boxos?

Figyelt kérdés
Azok véleményét várom csak, akik valóban verekedtek már másik csajjal.
2010. jún. 21. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Hű, pofám leégett volna, ha lány létemre lesüllyedek oda, hogy akármilyen pletyka vagy butaság miatt verekedjek, mint valami hülyegyerek. Ha problémám volt, vettem egy nagy levegőt is, és ha nehezemre is esett, megbeszéltem a dolgot az illetővel - csak egyszerűen türelemmel kell kezelni a dolgokat, és elfogadni, hogy emberek vagyunk, akik néha hibáznak, főleg a tinikorban.

A verekedés szerintem abszolút szánalmas. Legalábbis, ha én meglátok két embert verekedni, még fiúkat is, csak mélyen sajnálni tudom őket, amiért nem tudnak kicsit értelmesebbek lenni...

2010. aug. 15. 09:43
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
hajtépős
2010. aug. 15. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
hajtépős. Ahhoz nem kell bátorság, fáj is a ribancnak, plusz meg sem sérül, szóval jogi következményei sem nagyon lehetnek ^^
2010. okt. 10. 13:25
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Egy osztálytársamnak húztam be, bár ő fiú, de nagyon felidegesített. 16L
2011. dec. 21. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Fiú vagyok és valóban szeretem én is nézni ha két csaj egymásnak megy
2012. jan. 4. 19:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Na azt én is szeretem, tele van szenvedéllyel. :)
2012. jan. 5. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

Én eddig 3szor verekedtem 9 évesen az egyik barátnőmmel összeverekedtünk mert ellene forditott egy másik csaj

12 évesen egy csajnak nem volt szimpi a képen azt mondta menjek délután a suliudvarra álljak ki ellene verekedni . Bunyóztunk én nyertem. Tavaly tesiórán meg 14 évesen egy csaj kötekedett egy sokkal gyengébb csajjal odamentem szóltam neki h álljon le akkor egyből megfogta a hajamat tépni kezdte pofoztuk egymást rúgtuk a tanár észre

vette és levitt az igazgatóiba

2012. jan. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!