Lányok, akik verekedtetek már! Hajtépős bunyó volt vagy boxos?
Hű, pofám leégett volna, ha lány létemre lesüllyedek oda, hogy akármilyen pletyka vagy butaság miatt verekedjek, mint valami hülyegyerek. Ha problémám volt, vettem egy nagy levegőt is, és ha nehezemre is esett, megbeszéltem a dolgot az illetővel - csak egyszerűen türelemmel kell kezelni a dolgokat, és elfogadni, hogy emberek vagyunk, akik néha hibáznak, főleg a tinikorban.
A verekedés szerintem abszolút szánalmas. Legalábbis, ha én meglátok két embert verekedni, még fiúkat is, csak mélyen sajnálni tudom őket, amiért nem tudnak kicsit értelmesebbek lenni...
Én eddig 3szor verekedtem 9 évesen az egyik barátnőmmel összeverekedtünk mert ellene forditott egy másik csaj
12 évesen egy csajnak nem volt szimpi a képen azt mondta menjek délután a suliudvarra álljak ki ellene verekedni . Bunyóztunk én nyertem. Tavaly tesiórán meg 14 évesen egy csaj kötekedett egy sokkal gyengébb csajjal odamentem szóltam neki h álljon le akkor egyből megfogta a hajamat tépni kezdte pofoztuk egymást rúgtuk a tanár észre
vette és levitt az igazgatóiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!