Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, akik verekedtetek...

Lányok, akik verekedtetek már! Hajtépős bunyó volt vagy boxos?

Figyelt kérdés
Azok véleményét várom csak, akik valóban verekedtek már másik csajjal.
2010. jún. 21. 09:58
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

hát én a legjobb barátnőmmel egyszer összevesztem a tornateremben

hajtépős, boxolós, karmolós, pofozkodós volt

televoltunk sebekkel, és úgy néztünk ki utána mint ha a diliházból szöktünk volna XD

2 napig nem beszéltünk, de aztán kibékültünk XDXD

2010. jún. 21. 10:25
 2/17 anonim válasza:
100%

első vagyok

13/L

2010. jún. 21. 10:25
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

Elég szánalmas aki ilyet "élvez"... (és a legtöbb fiú elég nyitott a "csajbunyó"-ra... OMG)

Aki meg lány létére verekszik... az szerintem egyáltalán nem nőies... inkább gusztustalan dolog.

2010. jún. 21. 10:26
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
mivel boxolok ezért minden edzésen előfordul, és boxos :D
2010. jún. 21. 10:33
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

"Aki meg lány létére verekszik... az szerintem egyáltalán nem nőies... inkább gusztustalan dolog."

Ja, mert a háttérben kibeszélős, kiközösítős, pletykaterjesztős hátbaszúrós taktikázás az aztán sokkal jobb, mi? Akkor már inkább egy-két pofon, és mindenki tudja, hányadán áll a másikkal. Nem a szemébe mosolyogni, a háta mögött meg elmondani mindennek.

2010. jún. 21. 10:45
 6/17 anonim ***** válasza:
63%

3. vagyok.

Előző, mondtam én olyat hogy nőies az, amit e leírtál??

Az is gusztustalan és gerinctelen..

Egy nő is oda tud állni a másik elé, és megmondhatja neki mi baja van vele...

2010. jún. 21. 11:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer felpofoztam egy csajt, jó rendesen, de annál többet nem...

És akkor is a másik lány volt a hülye...

2010. jún. 21. 11:29
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
10:33-as vagyok. amúgy csak teremben szoktam verekedni, ezt onnan nem viszem ki, de nyilván a másik lány szívná meg. amúgy én az arcába mondom, ha valakivel bajom van, mert annyira idegesít. ja igen, és lányokat nem szeretek verni. olyan már volt, hogy mikor elmentem valahova szórakozni és megtudta egy srác, hogy boxolok akkor kérte, hogy húzzak be neki egyet. :D:D szóval ilyenek. de ő srác
2010. jún. 21. 11:39
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Én 1x verekedtem másik csajjal, nekilöktem a falnak és megrugdostam, de kb 13-ak voltunk... még áltsuliban volt
2010. jún. 21. 11:52
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki a kérdésre válaszolt! Várok még további válaszokat is, köszi előre!
2010. jún. 21. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!