Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti verekedtetek már a suliban?
Itt legfőképp arra gondolok,hogy egy másik csajjal.
Ha még nem verekedtél vagy sose tennéd az most nem érdekel,de ha már volt ilyen légyszi írd meg,hogy mért,és hogyan történt (hajtépés,bunyó stb.),hogy végződött,és hogy hány éves voltál.
Én még nem. :) Nincsenek nagyon ellenségeim és remélem, hogy ne is lesznek nagyon.
17/L
Ó, hát ez kb. mindennapos nálunk, úgyhogy nem emlékszem az összes kiváltó okára.:D Az maradt meg bennem igazán, mikor tesin egy elég - szószerint - súlyos csaj ráfeküdt egy etióp testalkatúra, én felrángattam róla, erre nekemugrott.:D Nem csak hajtépés volt, ütések, rúgások sokaságából állt. Utána egy másik csajt is letámadott a leányzó, tőle kapott is pár randa pofont. A végkimenetel persze az lett, hogy a tanár észrevette, természetesen engem cseszett le és elküldtek mindhármunkat a sulipszichomókushoz. Hogy ott mi volt, azt inkább nem részletezném, mert sokat úgysem értenél belőle (csak az érti, aki ismer minket).
13/L vagyok, akkor is annyi voltam.:D
az én sulimban nem voltak ilyen verekedések, de egyetlenegyszer két fiú összeverekedett fél percre valamin. Ez még a 6. évfolyamban volt.
Szerintem az, hogy az emberek összeverekednek, tök röhejes!
Igazából ha konfliktusom van valakivel azt próbálom normálisan megoldani, bár elkerülhetetlenek a hangos viták, veszekedések. Konkrétan még nem verekedtem össze senkivel, de ebben a tanévben egyszer egy hajszál választott el attól, hogy megtépjen az osztálytársamat.
Régóta ismerem a csajt, ovi óta. sosem voltunk puszipajtások és nem is leszünk, nagyon mások vagyunk. Ha jellemeznem kellene annyit írnék, hogy a társaság középpontja, r*banc és menőző, bár nincs mire vernie magát. A történet annyi, volt ő b*romi irigy ránk a legjobb barátnőnkkel. Mi már lassan 10 éve nagyon jóba vagyunk, legjobb barátnők, szinte már testvérek. Mindenben számíthatunk a másikra, viszont neki csak látszatból van egy ilyen legjobb barátnője. A külvilág úgy látja, milyen jó barátnők, de valójában nem állnak ki egymás mellett meg semmi. És ez a csaj bekavart, nekem a barátnőmről, a barátnőmnek rólam mondott nagyon durva dolgokat, ami egyébként mind hazugság volt. Csakhogy mi ezt is megbeszéltük és amikor szóvá tettem, még neki állt feljebb és előadta a jóbarátnőt, aki csak meg akart védeni minket egymástól.
Ez akkora nagy sz*rkavarás volt, hogy megmondtam neki, még egy ilyen és függetlenül attól, hogy hol leszünk úgy megtépem, hogy haja sem marad.
Azóta nem volt semmi gond.
16/L
lányt nem, de fiút vertem már meg általánosban és középsuliban is.
20/L
Én nem keveredtem soha verekedésbe. Általában én voltam a személy, akit vertek.
Hálistennek az illetők azóta eltakarodtak melegebb éghajlatraXD
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!