Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új suliban, rám szálltak a 12. -esek, hogyan koptassam le őket?
Tegnap kezdődött az egész,mikor osztálytársnőm elment wc-re,a 12.-es fiúk elkezdték fikázni,hogy milyen hülyén néz ki stb.Ő meg mikor kijött,akkor odament hozzájuk és valamilyen hülye kérdést feltett nekik,amire csak ő tudta a választ mert zene suliba járt....Azok meg néztek egy nagyot,majd kiröhögték és azóta is mikor meglátnak minket elkezdenek röhögni.. Meg beszólogatnak,hogy szép kislány gyere vissza.Aztán marha jókat röhögnek..Ma ültünk a bejárati ajtónál,a székekben,bejött az ajtón vagy4-5srác. Erre az egyik,aki az a tipikus jóképű srác,hátranézett,majd még 3x visszanézett rám mint aki még embert nem látott volna.. Aztán felment a két lépcsősoron,megállt a korlátnál,és mivel le lehet látni pont oda az ajtóhoz ezrét oda sassolt le.. Gondoltunk egyet osztálytársammal,megfogtunk magunkat és a terem felé vettük az irányt,erre ő végig nézett engem,és rám köszönt,hogy szia. Én meg visszaköszöntem. Eltelt egy óra,újra szünet,direkt arra jött le a haverjaival amerre az osztályunk van. Meglátott,és végig nézett,én meg ránéztem,hogy mit néz ez annyira. Erre beszól nekem,hogy "mi van tetszik a szemem?adjam neked?" flegmán válaszoltam:kösz nem kell,van nekem is. Aztán megint olyan marha jókat röhögtek.. Még mesélhetnék,de inkább nem akarok...
Nem tudom miért engem szúrtak ki...
Hogyan koptassam le őket?
Most ezt a "barátnőmnek"köszönhetem? Mert eddig nem piszkáltak..
Értelmi fogyatékosak, ne is foglalkozz velük, a legjobb, ha levegőnek nézitek őket. :-) És majd egyszer megunják.
20F
Nehéz ügy.
A kisfiúk szoktak így szórakozni.
Lehetne tippeket adni, hogy hogyan vágj vissza, csak nehogy eldúrvuljon a helyzet.
Kedves utolsó! 10-ből 9lánynak bejön. Nem ismerem,de nem is akarom megismerni.. Egy szóval se mondtam,hogy nekem bejön.. Akkor valószínűleg azt kérdeztem volna,hogy hogyan közeledjek hozzá ha ő így viselkedik velem?De én nem ezt kérdeztem..
Találkozzon vele a hozzá hasonló lányok...
Ha basztatnak mond nekik hogy "Bocs de kisfiúkkal nem foglalkozok, esetleg keressetek bébicsőszt magatoknak!" Az ilyen beképzelteket le kell oltani. Bár a jobbak lehet ellenállnak. Mintha meg sem hallanák. Ha így sem hagynak akkor ne köszönj, lenézően nézz rájuk. Remélhetőleg akkor egy idő után megunják. Amúgy nem vágom mi jön be a csajoknak ilyen fas*fejeken...
20/F
Álljatok össze csajok ti is 4-en 5-en, és amikor ők látják kezdjetek el beszélgetni akármiről, de direkt úgy, mintha róluk beszélnétek. Egyszer csak elkezdetek röhögni rajtuk, és sorba oda-oda néztek. Szerintem ez elég kellemetlen tud lenni 1-2 alkalom után. Eljátsszátok minden szünetbe ezt...
Ha gondolod, írj privátot.
sztem. ez nem piszkálás, inkább bejössz nekik..
az lenne a piszkálás, ha azt mondanák rád, h ronda, kövér, béna meg hasonlók, vagy
de amúgy beképzeltek, s így udvarolnak vagy ilyenek :D saját tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!