Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le!?
Figyelt kérdés
Van egy srác... korábban kérdezte h járok e vele... nemet mondtam, mert nem igazán jön be.Sajnos a gyerek osztálytársam és egész nap nyomul. Rohadt idegesítő.Annyiszor elmondtam neki h nemérdekel amit mondd meg hagyjon békén... azértse.. amikor mondd vmit amin nevetni kéne nem reagálok direkt... de nem veszi a lapot -.-" Megsérteni nem lehet... akármit mondanak neki h egy büdös dagadt állat -.-" nemérdekli... büszke arra h gusztustalankodik állandóan... Már rohadtul elegem van még órán is dumál hozzám és a tanár engem cseszeget -.-" Hogy a f@szba koptassam már le!?2010. okt. 8. 14:24
1/17 anonim válasza:
sztem mondmeg neki h kopjon le v megvereted:D
2/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam... az égvilágon mindent! de ez a barom egy hájas dög és állandóan ölelget és nemtok elmenni mert úgy megszorít h levegőt is alig kapok -.-" hiába fenyegetem... nemveszi komolyan
2010. okt. 8. 14:33
3/17 anonim válasza:
Beszélj vele négyszemközt és mondd meg neki szépen, érthetően, hogy NEM akarsz tőle semmit, és hagyjon békén, mert úgysem fogsz rá figyelni. Ha ebből nem ért, ne szólj hozzá, sőt, ne is vedd észre, és akkor majd talán észhez tér.
5/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam... beszélni is vele... nemérdekli... amikor ölelget rugnék, ütnék, karmolnék, néha sikerül, néha nem, de ez se érdekli -.-" anno még fogdosott is de anyámék leteremtették... azt abbahagyta... de most nagyon rámszállt
2010. okt. 8. 14:36
6/17 A kérdező kommentje:
13, de ennyi idősen is elvárhatom h leszálljon rólam, nemde ? xD
2010. okt. 8. 14:38
7/17 anonim válasza:
tévedtem de egészjó tipp volt igy jönne a be a lottó 5ös:D
amugy nem az eszetlen karmolás visitozás stb a célra vezetö 1 komoly pofával ki mondott határozott mondat többet ér
8/17 anonim válasza:
de miértnem szolsz vmi 16-17éves fiú haver/rokon/stb nek h álitsa le
9/17 A kérdező kommentje:
tudom.. de már dumáltam neki annyit és... egyszerűen semmi -.-"
2010. okt. 8. 14:41
10/17 A kérdező kommentje:
Hát esetleg a bátyám... csak itt a baj az, hogy apuci elég lóvés a gyerek meg nyafka tehát simán el lesz intézve h engem raknak ki ezért a suliból-> volt már ilyen eset
2010. okt. 8. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!