Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le!?

Figyelt kérdés
Van egy srác... korábban kérdezte h járok e vele... nemet mondtam, mert nem igazán jön be.Sajnos a gyerek osztálytársam és egész nap nyomul. Rohadt idegesítő.Annyiszor elmondtam neki h nemérdekel amit mondd meg hagyjon békén... azértse.. amikor mondd vmit amin nevetni kéne nem reagálok direkt... de nem veszi a lapot -.-" Megsérteni nem lehet... akármit mondanak neki h egy büdös dagadt állat -.-" nemérdekli... büszke arra h gusztustalankodik állandóan... Már rohadtul elegem van még órán is dumál hozzám és a tanár engem cseszeget -.-" Hogy a f@szba koptassam már le!?
2010. okt. 8. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

akkor eljött a tettek ideje (ha eleget járratad már a szád)

ez baj mai generációval csak pofázni tudnak de cselekedni nem

2010. okt. 8. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:

ien elit suliba jársz?h 1verekedésért ki raknak

vagy lehet szolni a tanárnak akkor hogy álitsa le kis dagit

2010. okt. 8. 14:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz... amennyit ölelget már mindenki azthiszi járok azzal a köcsöggel -.-" őmeg még aztmondja mindenkinek h ja, járunk... anyámék engem b@aszogatnak hogy miaz hogy a pasimmal ölelkezek a suliban -.-" szóval fail...
2010. okt. 8. 14:47
 14/17 anonim ***** válasza:

amugy elég ha 1 határozott ember le b@ssza nyomatékosan azért nem rughatnak ki! 1 haja szála se görbülne szegény daginak

nemértem minek hagyodezt hülyét csinálsz magadból jelentkezz osztály fönöki orán és mond el tanárnak hogy csináljon ezzel valamit

2010. okt. 8. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagy nyilvánosság előtt égesd le, ha nem áll le akkor vágd pofon, jó erősen. Próbáld meg az osztálytársaiddal leállíttatni,hátha az segít. Nálunk is van egy ilyen 7.es (6osztályos gimi) azt szopatjuk orrba-szájba.

18/F

2010. okt. 8. 15:11
 16/17 A kérdező kommentje:
:D köszi a 'kedves' ötleteket :D kipróbálom újra mindet hátha mostmár rájön -.-" hameg nem akkor megfogom és jó hangosan a fél suli előtt leordítom h hagyjon már békén -.-"
2010. okt. 8. 15:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Szólj az osztályfőnöknek.Mindenki előtt ;)

Égesd le a kis piócát.:D

Ha az sem használ,szólj szüleidnek,hogy azok beszéljenek a kis köcsög szüleivel.

2010. okt. 8. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!