Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti verekedtetek már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti verekedtetek már a suliban?

Figyelt kérdés

Itt legfőképp arra gondolok,hogy egy másik csajjal.

Ha még nem verekedtél vagy sose tennéd az most nem érdekel,de ha már volt ilyen légyszi írd meg,hogy mért,és hogyan történt (hajtépés,bunyó stb.),hogy végződött,és hogy hány éves voltál.

2011. júl. 18. 20:54
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
én lánnyal még nem verekedtem csak fiúval xD valamennyi/L xD
2011. júl. 21. 18:44
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

Uj osztályba kerültem és egy fiú beszélgetni akart velem,de a barátnője féltékeny lett és összeverekedtünk.

Elég megalázó volt,falba verte a fejem és kicsikarta a szemem a gerinctelen,sportszerűtlen k.va:D

Azóta is s.zar érzés van bennem,hogy tudom,ha nem nyúl bele a szemembe,akkor rommá verem.Így agyrázkódással kórházba vittek.

2011. júl. 21. 18:54
 23/33 anonim válasza:

Én már verekedtem..többször is...

asszem ötödikben történt h az akkori legjobb barátnőmmel elkezdtünk veszekedni sajna már nem emlékszem min...

(Énekórára vártunk és sorakoztunk a terem előtt)

az lett a vége h elkezdtük egymást tépni és köpködni... szembeköpött én meg elmentem a wcbe h kimossam...(kb 10 m-re volt a wc) ekkor jött a tanár és bementek az osztályba... kicsit később mentem én is... utána nem volt már semmi...

14/L

2011. júl. 21. 19:01
 24/33 anonim válasza:
75%

Jah még annyi h sztem fiúkkal verekedni jobb... pl azzal aki tetszik... :P

Én pl a pasimmal szoktam "verekedni"... igazából bírkózunk meg ilyesmi játékok és a vége mindig az h legyőz... miután leszorított végem van... imádok legyőzve lenni... de sztem nem csak én vook így... :P

19:01

2011. júl. 21. 19:06
 25/33 anonim ***** válasza:

Középiskolában még egyszer sem.

Viszont általánosban nem 1x zúztam le pár fiút. Azután az egyik srác, 10 éven keresztül az egyik legjobb haverom volt. :D

17/L

2011. júl. 21. 20:53
 26/33 anonim ***** válasza:
Én már igen! De azóta tök jó barátok letünk!
2011. júl. 21. 21:24
 27/33 anonim ***** válasza:
81%

Igen,egy fiúval.Álltalános iskolában mindig csúfoltak mert túlsúlyos voltam,vagyok sajnos.Főleg alsóban később már nem annyira.

De volt ez a srác aki 8.-ban állandóan szivatott.Nagyon szomorú voltam,volt hogy éjszakákat átsírtam rettegve mentem iskolába hogy megint bántani fog.

Egyszer elhatároztam,hogy nem hagyom magam.Amikor beszólt megragadtam és letepertem aztán ráültem.Ott vonaglott,próbált kiszabadulni de hiába.A lányok meg aki ott volt dőlt a röhögéstől,szegény srác égő fejjel bocsánatot kért tőlem,akkor leszáltam róla:-)Nagyon szégyelte magát attól kezdve állandóan ezzel az esettel ugratták,a végén már tökre megsajnáltam.

Az is hozzátartozik,hogy innentől kezdve nagyon kedves volt hozzám és azóta is jóban vagyunk:D

2011. júl. 21. 21:53
 28/33 anonim ***** válasza:

nagynak hite magát a csajszika, megdobált a kajájával, meg elhordott mindennek, én meg hozzá vágtam alólam a széket:

megtette a hatását:) :$

egyből hátraesett és bőgött, ez még 9.ben volt

L17

2011. júl. 22. 02:28
 29/33 anonim ***** válasza:

Én már igen. Az egyik még 4.-es koromban volt. Már nem tom h mi volt az ok,egy csajjal verekedtem, megragadtam a haját és lehúztam a földig. A 2. is 4.-be volt. Ekkor egy másik csajjal verekedtem,ez se tom már h miért volt,ráütött a fejemre vmi kulccsal én meg a karjánál fogva megpördítettem aztán elterült. A 3. az 7.-ben volt télen. Az egyik lány oszt.társam odajött hozzám vigyorogva,én már gondoltam h mit akar mert a háta mögött volt a keze.(hógolyó arcba nyomása,mivelhogy kint vtunk az udvaron)Felemeltem a kezem erre megpróbálta az arcomba nyomni én elkaptam az egyik kezemmel a csuklóját a másikkal meg a haját fogtam meg. Cibáltam rajta egyet aztán odébállt. Mondjuk ő is meghúzta a hajam. De ez végülis ink. csak játékos verekedés volt nem haragból. :)

L/15

2011. júl. 26. 14:58
 30/33 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer pofázott egy volt fiú osztálytársam suliban (azért csak volt, mert megbukott). Egy tipikus tapló paraszt. Kicsit besokalltam az ugatásától, megfogtam és elkezdtem ütni, az meg csak állt mint a cövek és pofázott tovább :D Ez így ment egy darabig, valóságos szurkólótábor gyűlt már oda (nekem szurkoltak), aztán elkezdett folyni az orrom és elengedtem a tagot, persze aztán rögtön elhúzta a csíkot de még akkor is ugatott, aztán amikor megtöröltem az orrom visszafordultam, de addigra már ott se volt :D Ha nem lett volna az a hülye megfázás, a földbe döngöltem volna teljesen :D

14/L

2011. dec. 14. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!