Ez nagyon gáz? Többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon gáz ha 27 évesen egy gyerkőccel valaki még mindig rajong Japánért a Japán kultúráért cuccokért és minden másért ami Japánnal kapcsolatos?2018. jún. 12. 15:12
1/8 anonim válasza:
Ez miért lenne gáz? Minden ember más. Amúgy nagyon szép ország, szívesen elmennék. A kultúrájuk, az ételük is nagyon rendben van és úgy hallottam emberileg is rendben vannak.
Ki mondta, hogy ez ciki? Úristen... :D Az a ciki, aki ezt felhozta.
25/F
2/8 A kérdező kommentje:
Igazabol a magyar emberek hamar lenezik a másikat ha nem olyan mint ok. En imadom a japan kulturat a szepsegapolasukat és mindent :) gyermekkorom ota rajongok erte. Sajnos eljutni nem tudtam es ketlem h gyerekkel mar menne. Köszönöm a válaszodat :)
2018. jún. 12. 15:28
3/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz...én szintén 27 vagyok 1 gyerkőccel és imádom a színes hajakat, az unikornisokat és a rajzfilmeket és rajongok a sminkekért/kencékért, simán elmegyek szülőire unikornisos pólóban, rózsaszín hajjal...nem érdekel ki-mit gondol erről...attól mert anya vagyok attól még nem kell megszűnni, annak aki előtte voltam...az én lányom lassan 5 éves, ő is imádja ezeket és nagyon csajos kislány...imádom, ahogy csajoskodik❤
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves masodik. Köszönöm szépen :) az en lányom még csak 2eves :) megnyugodtam h nem vagyok egyedül. Köszönöm szépen 😊
2018. jún. 12. 17:54
5/8 anonim válasza:
"gyerkőccel " ":)" Ez gázabbul hangzik, Japánnal nincs probléma.
6/8 Mansour válasza:
Hát, nem tudom, én 45 éves vagyok és anime-rajongó...
Amúgy minden japán dologért nem rajongok, de általában bírom a japánokat. Meg a koreaiakat.
Az meg, hogy ki mit tart gáznak, nem igazán érdekel...
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó :) nagyon köszönöm. Én is anime rajongó vagyok :) plusz az osszes kawaii cukisagot szeretem :)
2018. jún. 13. 15:16
8/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki! Szerintem jó hogy érdeklődsz a kultúra iránt! Valaki meg az animéket szereti és már több mint 27! Ez teljesen normális! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!